Merhabalar olay şu eskiden Tosla uygulamasına banka kartımı ekliyordum ve para aktarıyordum. Banka hesabımda harcama olarak görünüyordu. Artık Tosla'da komisyon ücreti yüksek ve banka harcama olarak görmüyor. Aklınıza gelen benzer başka bir yol var mı?
Çağrı Merkezlerinin Kendi Vatandaşlarına Irkçılık Yapması
Yaklaşık bir yıl önce Pegasus ile yaşadığım durumu geçtiğimiz hafta Ziraat Bankası ile yaşadım. Arkadaş Türkçe menü ile derdinizi anlatmanızı imkansız hale getirmişler. Kimse neden tepki göstermiyor anlayamıyorum. Müşteri hizmetleri ile görüşmek istiyorum. Yok ne için? Şunun için buna basın şuna basın... Kardeşim acil para çekmem gerekiyor adam gibi bağla operatöre konuşalım yok. Koymuşlar yapay zekayı (gerçek bir geri zekayı) üzgünüm anlamadım şunu mu demek istediniz, bunu mu demek istediniz? 15 Dakika geçiyor bağlanana kadar.
Fakat gelelim meseleye... Allah'ın hikmeti for English press 9 yapınca şak diye bağlıyorlar. Sonra buradan sadece İngilizce hizmet veriyoruz diye bir tripler bir tipler sanki İngiltere kraliçesi hanımefendi. Aynen ona da dedim bu nasıl bir ayrımcılık, biz müşteriniz değil miyiz? İngilizce hizmet veriyoruz beyefendi dedi hiç oralı bile olmadı ben de inadına başladım İngilizce konuşalım o zaman demeye 2 Türk bankayla ve sistemle ilgili yarım saat kavga ettik. Bu nedir kardeşim ya Allah sizi bildiği gibi etsin. Umarım okur da az bir şey utanırsınız.
Eve Şöyle Bir Böcek Girdi
Antalya Otel Önerisi
Merhaba arkadaşlar,
Malum artan fiyatlarla fiyat-performans oteli bulmak oldukça zorlaştı.
Kriterleri söylüyorum:
*Ulaşımı mümkünse otogar veya havalimanından kolay.
*Almancı ağırlıklı olmayan. (Manavgat ve çevresinden uzak olursa iyi olur.)
*Ortamı güzel.
*Mümkünse kum plaj. Denize yakın.
*Ultra her şey dahil kaliteli yemek alkol vb. sunan.
*Yaş ortalaması 18-25 olan.
*Erkek kabul eden.
*Dil geliştirmeye müsait, sosyal etkinliği bol farklı kültürlerden çevre edinmeye müsait sosyal bir otel. (Rusça ve İngilizce)
*Gece ölüm sessizliği olmayan 24 saat açık.
*Ne çoluk çocuk ne de moruk olan 20.000-30.000TL
Arası otel önerilerinizi bekliyorum.
Herkese teşekkür ediyorum.
Antalya Otel Önerisi
Merhaba arkadaşlar,
Malum artan fiyatlarla fiyat-performans oteli bulmak oldukça zorlaştı.
Kriterleri söylüyorum:
*Ulaşımı mümkünse otogar veya havalimanından kolay.
*Almancı ağırlıklı olmayan. (Manavgat ve çevresinden uzak olursa iyi olur.)
*Ortamı güzel.
*Mümkünse kum plaj. Denize yakın.
*Ultra her şey dahil kaliteli yemek alkol vb. sunan.
*Yaş ortalaması 18-25 olan.
*Erkek kabul eden.
*Dil geliştirmeye müsait, sosyal etkinliği bol farklı kültürlerden çevre edinmeye müsait sosyal bir otel. (Rusça ve İngilizce)
*Gece ölüm sessizliği olmayan 24 saat açık.
*Ne çoluk çocuk ne de moruk olan 20.000-30.000TL
Arası otel önerilerinizi bekliyorum.
Herkese teşekkür ediyorum.
Instagram Hesabım Kapatıldı Acil Yardım
Tax Free Hakkında Acil Soru
Merhaba arkadaslar Hollanda'dan yaptığım alışverişler için Almanya'dan tax free almam mümkün mü? Ürünler yanımda bulunmalı mi? Tecrübeli arkadaşlar var mı?
Uzun zamandır bu konuyla ilgili araştırma yapmaktayım fakat durum genellikle merkezi ısıtmalı evler için. Peki kombili evler için de bu durum geçerli mi, örnek davalar var mı? Açıkçası ben bulamadım haber kanallarının yaptığı çoğu haberin bir kesinliği veya emsali yok. Emsali olanlar ise dediğim gibi merkezi ısıtmaya ilişkin.
En İyi 2. El Eşya Uygulaması Hangisi, Let Go ne durumda?
Merhaba arkadaşlar yıllardır Let Go üzerinden güzel güzel temiz ürün satışı yapardım ta ki son güncellemeye kadar. Maalesef son güncelleme tüm işlem çevremin ve ilanlarımın kısacası yılların emeğini heba etti. Sorum şu Let Go'ya muadil Dolap hariç (yaptıkları resmen gabin) bir uygulama kullanmak istiyorum. Özellikle teknoloji alanında en hızlı satışı hangi uygulama üzerinden yapabilirim? Gardrops kullanan varsa görüş almak isterim. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Yıllardır emek verdiğim hesabım kayboldu. Son güncellemeden sonra hesabıma girmeye çalıştığımda yeni hesap oluşturuluyor. Önceki ilanlarım, kullanıcılarının yorumları, sattığım ve ilandaki ürünlerin hepsi kayıp. Eski hesabıma ait bir ilanın linki tabii ki buna da ulaşılamıyor. http://Https://Letgo. Onelink. Me/O2PG/h3cy2jpw Facebook, Telefon ve mail adresi ile girişte hepsi aynı hesabı açardı şimdi uygulama ayrı ayrı yeni hesaplar oluşturuyor ve bilgiler başka bir hesap tarafından kullanılıyor diye birlestirilemiyor da. Destek günlerdir cevap vermiyor. Var mi aynı durumu yaşayan?
Pacta Sunt Servanda |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.878
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 57.404 (Bu ay: 880)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 441 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic