iPad Air vs iPad Pro 12.9 yardım
Merhabalar,
Sık sık uçuş yapmıyorum mesleğim gereği. Ve kullandığım dökümanlar PDF halinde. Sadece ipad lerde uygulaması var PDF kullanmaktan daha kolay ve işlevsel oluyor. Aynı zaman da MacBook Air sahibiyim.
Uçuşlarda macbook yanımda olmuyor. Netflix film dizi seyretmek ve döküman programını kullanmak için tablet alsam mı diye düşünüyorum.
iPad Pro 12.9 ekranı ve 120 hz desteklemesi kafamı karıştırdı.
Fiyatı oldukça yüksek ama iPad Air alıp tüh keşke iPad Pro 12.9 alsaymışım diye pişman olmaktan korkuyorum. Telefonum 14 Pro Max 120 hz alıştım iPad Air de eksiklik hisseder miyim sizce ? Yoksa 12.9 almak müsriflik mi olur ? 12.9 düşünmemin sebebi ekran boyutu , 120hz ve Air e kıyasla ekran kalitesi
Arkadaşlar merhaba,
Sıfır araç aldım yakın zamanda teslim edilecek inşallah. Önceki aracımda hiç önem vermezdim yıkamacılara yıkatırdım.
Ama ilk sıfır aracım göz bebeğim olacak
Araç rengi kırmızı. PPF için beni biraz korkuttular açıkçası. Antalya çok sıcak yaz kış işe gittiğimde araba açık otoparkta duruyor.Evde apartman altında garajım var.
PPF yaptırırsan ya komple yaptır(çok pahalı fiyat veriyorlar bütçem yetmez) ya da yaptırma sadece ön kaput yaptırırsan sökünce ton farkı olur dediler. Antalya çok sıcak maksimum iki yılda söktürmen daha sağlıklı dediler. Sizin fikirleriniz nelerdir bu konu da siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ? Araç kırmızı olunca açıkçası gösterişli olsun parlasın dikkat çeksin istiyorum ppf yerine seramik yaptırsam mı diye düşünüyorum.
Detaling konularında hiiiiç bilgim yok formu araştırıp öğreniyorum. Seramik için marka tavsiyeniz nelerdir ? PPF için antalya da tavsiye edeceğiniz bir yer var mı ?
Bir de son olarak Antalya çok sıcak kaliteli bir cam filmi yaptırayım güneş ısısını da kessin düşüncesindeyim. Solar Guard düşündüm Llumardan daha iyi yorumları okudum internette sizin fikirleriniz benim için çok değerli. Fikirlerinizi paylaşırsanız hem ben öğrenmiş olurum hem aranıza yeni bir detaling hobisi olan bir arkadaşınız katılmış olur
Şimdiden yardımlarınız,paylaştığınız fikirleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Merhabalar ,
Ağustos ayı içerisinde sıfır aracımın teslim edileceğini söylüyorlar. Benim sıfır aldığım ilk araç maddi değerinin yanında manevi değeri de epey fazla benim için
Antalya da yaşıyorum. Araç rengi kırmızı. Komple ppf yaptırsam çok fazla fiyat istiyorlar sanırım bir iki yere sordum 70-80 bin tl dediler.
Seramik kaplama veya ppf için antalya da önerdiğiniz kaliteli malzeme kullanan işçiliği iyi olan yerler var mıdır ? Gideyim görüşeyim tanışayım fiyat alayım.
Cam filmi için ziebart düşünüyorum bir kaç seri varmış o da aslında uygun değil fiyatı ama Antalya da iyisini yaptırmak gerekiyor.
Yeni araç heyecanı yaşayan bu kardeşinizle seramik kaplama , ppf , cam filmi ve diğer önerileriniz için fikirlerinizi , önerilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler :)
Arkadaşlar merhaba,
PS5 alma hevesim arttı bu aralar iyice. Yıllar önce kırık PS3 kullanmıştım. Hep internetten yükleyip oynadım oyunları o zamanlar.
Uzun süredir konsollara çok uzağım. Oyun satın almayı pek düşünmüyorum ama PS Plus en yüksek sürümünü alıp PS5 kullanmak sizce mantıklı mı?
The Last of Us en sevdiğim oyun idi o zamanlar. Şimdi PS Plus en yüksek üyeliğinde mevcut mu acaba TLOU 1 ve 2?
Siz olsanız sadece PS Plus üyeliği ile oynamak için PS5 alır mıydınız?
İpad netflix uygulaması kaç fps ?
Merhaba arkadaşlar,
İş gereği çok sık uçuş yapıyorum, yurt içi yurt dışı seyehatler yapıyorum. Döküman pdf ve netflix offline yani indirip izlemek için ipad alma aşamasındayım. Sırf ekranı büyük ve 120 hz diye ipad pro 12.9 almayı düşünüyorum ama netflix ve diğer film dizi izleme platformları kaç fps yayın yapıyor bilginiz var mı ?
Netflix ipad uygulaması kaç fps izletiyor ?
Merhaba arkadaşlar,
İş gereği çok sık uçuş yapıyorum, yurt içi yurt dışı seyehatler yapıyorum. Döküman pdf ve netflix offline yani indirip izlemek için ipad alma aşamasındayım. Sırf ekranı büyük ve 120 hz diye ipad pro 12.9 almayı düşünüyorum ama netflix ve diğer film dizi izleme platformları kaç fps yayın yapıyor bilginiz var mı ?
Arkadaşlar merhaba, çok ikilemde kaldım değerli yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum karar vermem de yardımcı olur musunuz ?
Macbook Air M2 base model 8 gpu 8 ram 256 ssd mi yoksa 8 gpu 16 ram 512 ssd mi ?
Genellikle office (word excel) , internet gezintisi(youtube,netflix) , pdf döküman okuma için kulanıyorum. Masaüstü pc var oyun için.Ama iş seyahatlerinde (ortalama1-2 ay süre) ara sıra lol fm falan oynamak isterim.
256 gb ssd yavaşlığı memnuniyetsizlik hissettirir mi bilmiyorum. ram 8 gb kaç yıl daha yeterli olur ? 3-5 yıl kullanmayı düşünüyorum aldığım yeni cihazı.
Arada fiyat olarak ciddi farklılık var. Ama sonradan pişman olmak istemiyorum sizce hangisi ?
Uçak Teknisyeniyim SORU-CEVAP
Merhaba ,
Uçak teknisyeni olarak 5 yıldır hat-bakım çalışmaktayım. Merak ettiklerinizi sormak istediklerinizi elimden geldiğince cevap verip bilgilendirmek isterim.
Boeing 737-6/7/8/9
Boeing 737-7/8/9 Max
Boeing 777-200/300 GE90 uçak tiplerinde yetkili teknisyenim.
Üstadlar merhaba,
İki model arasında kaldım.
Philips 65PUS9206 ve Sony X6590J....
Fiyat olarak arada 3.500 gibi bir rakam var. Philips daha ucuz.
Öncelikle kararsız kalmamın sebebi fiyat değil. Sony bir tık daha kaliteli olduğunu biliyorum ama Philips te amblight benim hoşuma gidiyor daha önce hiç bu kalitelerde tv sahibi olmadım.
Philips 65PUS9206 yı da eski philipsler gibi değil bu cihaz da Sony kalitesine yakın demişlerdi.
Sizce Amblight için Philips alırsam eğer daha sonra Sony almadım diye pişman olur muyum ? Alırsam uzun yıllar kullanırım çok sık tv değiştiren birisi değilim.
Tv kullanma amacım öncelikle Youtube-Netflix gibi internet ortamı diğer boş vakitlerde normal uydu yayını.
Yardımlarınız ve fikirlerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.196 (Bu ay: 364)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar