Frekans jeneratoru
Herkese merhaba arkadaşlar. Ücret karşılığı özel amaçlı bir frekans jeneratorüne itiyacım var
yapabilecek ve ilgilenenler özelden mesaj atarlarsa sevinirim
Dc step motor ile elektirk üretmek
Merhaba arkadaşlar.Bazen dağa kampa çıkıyor ve bir kaç gün kalıyorum en büyük sorunum elektirik ceb tel, Laptop, Telsiz vs gibi şeylerın şarjı
step motoru rüzgar ve su ile çevirebilirim sorun yok. Ancak en fazla kaç VOLT ve AMPER elde edebilirim
bu konuda gerçekten çok yardıma ihtiyacım var bir el atarsanız sevinirim
Hdd kime ait
Merhaba arkadaşlar
Hdd nin üzerindeki seri numarası ile kime satıldığı yani ilk kim satın almış bunu öğrenmek mümkünmü
Uyku Tulumu
Merhaba Arkadaşlar
Beni -20 de rahat tutacak bir uyku tulumu arıyorum. Şu mumya tipi tulumlarda nedense bir türlü rahat edemedim ne o taput gibi
Bu yüzden mumya tipi dışında -20 lik bir tulum tavsiyesi alabilirm
Arduino Projesi (Doğal Frekans)
Merhaba Arkadaşlar
Ardıono konusunda yeni sayılırım
Arduıno ile doğal frekans ölçümü cihazı yapmak. (Darbe yolu ile herhangi bir cismin , örenk : bir taşın doğal frekansını gibi ) Bu iş için
Adruino UNO R3 Klon + 16×2 Karakter LCD Ekran I2C + Piezo Vibration Sensor 1.1v SKU: 672602 Modüllü kullandım
Sensor linki: https://wiki.seeedstudio.com/Grove-Piezo_Vibration_Sensor/
Acemi olsamda güç bela ekranı çalıştırabildim en azından “Hello world ” yazdırmayı başardım :)) ondan öteye malaefes gidemedim bu konuda yardımlarınız bekliyorum . Bu işin altından nasıl ne şekilde çıkabilirm
Binada Atölye
Merhaba Arkadaşlar
1-Binamızda ortak alanda Hobi/Tamir Amaçlı Atölye kurmak istiyorum, binada 2 kiracı olmak üzere 15 daire var. Bunun için kaç dairenin onayını almalıyım
2-Kurduğum takdirde bunu belediyeye bildirmem gereklimi ?
3-Bina dışından birinin gıcıklık olsun diye şikayet etmesi problem olurmu
Teşşekürler
Özel Yapım Frekans Jeneratoru
Merhab arkadaşlar şimdi olay şu uzun zamandır aşağıdaki gibi bir sinyal üretici arıyorum
ancak bulmam mümkün olmadı
bende mumkunse yapılabilrmi diye düşündüm.Arduino ile yapılabilirmi.
Yapabilecek olan arkadaşlar benimle özelden temasa geçebilir
Geçmiş bayaramınızı kutlarım
Frequancy Range: 1 Hz - 1Ghz
Wave Form:............ Sine-Square-sawtooth-Tringle-Pulse
Modülation,:........... AM-PM-FM-FSK
Output:.................... Dual
Screen................... 6-7 İnch
Facebook beğen butonu
Merhaba Arkadaşlar yaptığım siteme facebook beğen butonu ekledim ancak kod seçeneklerinde (show friends face ) gibi bir seçenek olmasına rağmen
sitemde bu resimleri bir türlü göremiyorum.
yani şu şekilde olması gerek ama bir türlü olmuyor. Amacım kimler beğenmiş onu görebilmek ,yada başka bir yolu varsa ,yardımcı olursanız sevinirim
PBC Baskı Devre
herkese selamlar.Başlıktanda anlaşılacağı gibi PCB baskı devre üretimi için Laser CNC arıyorum nasıl bir kalitede baskı alırım
bu iş için tavsiyede bulunacak olan arkadaşlara
şimdiden teşekkürler
redüktor dişli oranı
Merhaba arkadaşlar
Masa üstü daire testere yapıyorum Kulandığım motor RS-550 Motor DC 12V 24V- 61.2 W-30000 RPM
Ancak kesme konusuda oldukca verimsiz oldu. Reduktor kulanmamı önerdiler araştırdım bir tane buldum
Fakat dişli oranı (Gear Ratio) diye seçenekler mevcut ( 1 to 3,7 ) gibi en iyi performans için hangisini
seçmeliyim (Cehaletin gözü kör olsun) yardım ederseniz sevinirim.
Scout |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 84
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.647 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware