iCloud unutulmuş iPhone 11 Pro Max
Merhaba, iCloud şifresi unutulmuş bir cihaz (iPhone 11 Pro Max) gelecek yurtdışından kuzenimden. Jailbreak, sim kartlı bypass gibi bir işlem ile iCloud'u geçebilir miyiz?
iCloud unutulmuş iPhone 11 Pro Max
Merhaba arkadaşlar, kuzenim yurtdışından önceden kız arkadaşının kullandığı iPhone 11 Pro Max cihazını gönderecek fakat iCloud şifresini hatırlamıyorlar. Şifreye erişmek için istenen bilgiler de keza aynı şekilde bilinmiyor. Bu cihazın iCloud kısmını atlama, kaldırma gibi bir yöntemimiz var mı? Bu işlem sonrasında telefonu pasaporta kayıt ettirip kullanmak istiyorum. Önemli olan nokta ise iCloud geçilse bile sim kartının, şebekenin kullanılabilir halde kalması. Bu konuda bilgisi, önerisi olan kişiler varsa sevinirim.
Maske Cezası Görünmüyor
Merhaba arkadaşlar, Ocak 2021 tarihinde maske cezası kapsamında hakkımda tutanak tutuldu ve imzaladım. O tarihten bu yana elime tebligat ulaşmadı. Sürekli İnteraktif vergi dairesini kontrol ediyorum ama ceza orada da görünmüyor? Vergi dairesine gidip mi kontrol etmem gerekiyor? Telefonla halledilebilir mi? Akıbeti nedir? bunu yaşayan arkadaşlar var mı?
İktisat hk.
|
Telesekreter
|
Telesekretere kendi sesimizi kaydetmek?
|
NERESİ GELİR? TAHMİNİNİZ? TUTURANA YEMEK!
YERLEŞİR MİYİM?
TYT/ AYT MATEMATİK !
|
Android otomatik tıklama (acil)
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 196
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.295 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic