Asus N53S Kablosuz Ağ Etkinleştirememe Sorunu 2022
Arkadaşlar laptopun şarj kablo soket girişi arızalanmıştı. Çocuklar arızalı şekilde 3-5 kere açmaya çalışmışlar. Kapanmış ardı ardına laptop. Neyse sonra yaptırdık lehimini. Sonrasında makinayı açtım başlangıç onarma vs yaptı normal açıldı.
Ancak sonrasında bir türlü kablosuz ağa bağlatamadım makinayı. Windows 10 kurulu laptopta, driverlar güncel, ağ bağlantısında bir türlü kablosuz ağı etkinleştiremiyorum. Laptopun sağ yan kısmındaki kablosuz ağ tuşu on kısmında olmasına rağmen bir türlü wifi açılmıyor.
Bir çok yöntem denedim netten bulup ancak halen kablosuz ağ etkinleşmedi ve mevcut ağlar görünmüyor.
Önerilerinize açığım. Beraber çözeriz inşallah bu sorunu. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Word dosyası şifremi unuttum
Arkadaşlar sorunum başlıktaki gibi malum, ne yapabilirim 3 saattir koyabileceğim her türlü şifre kombinasyonunu denedim olmadı, hep hatalı şifre dedi. Yardımcı olursanız müteşekkir olurum.
G40N60 MOFSET TRANSİSTÖR
Arkadaşlar koşu bandımda üstte ismi yazan elektronik parça arızalanmış bir türlü bulamıyorum. Sizin önerebileceğiniz bir yer, online satış sitesi olursa çok sevinirim.
SAMSUNG J3 2016 YENİ EKRANDA BEYAZ ÇİZGİLER
|
|
Skystar HD 2 USB CI Windows 10 Problemi
|
CASPER KABLOSUZ MOUSEU BAŞKA ALICI İLE EŞLEŞTİRMEK
|
Güncel Mevduat Faizi Oranları
|
Einstein Bulmacası 2
Einstein Bulmacası 2
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 516
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 6.612 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 696 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor