BossBilişim tüm ürünler silinmiş?
Arkadaşlar bossbilisim.com'da yaklaşık 1 aydan fazla süredir sipariş beklemekteydim ha bu hafta ha diğer hafta sürekli ertelendim, şimdi siparişime bakayım dedim tüm ürünler silinmiş görünüyor...
Merhaba, geçtiğimiz gün arkadaşımın link atması ile Adidas Superstar Unisex Günlük Spor Ayakkabı Eg4958 model ayakkabı sipariş ettim, fiyatı emsallerinden biraz uygundu. Satıcı ile iletişime geçip orijinalliğini sorguladığımda %100 orijinal demesi üzerine 3 arkadaş 3 çift ayakkabı sipariş ettik. Gelen kargoyu açarken ağır bir bali kokusu sardı her yeri. Ürün birebir replika. Tabanlığı ortholite olması gerekirken 10 liraya satılan basit bir tabanlık ile gönderilmişti. Burada suçu tamamen Hepsiburada'ya buluyorum. Orijinal veya sahte ürün satışından her türlü komisyon ücreti kazanıyor, satıcı hepsijet ile göndermesi durumunda kargo ücretinden de kazanıyor. Satıcı ya tutarsa diye sahte ürünü orijinal diyip gönderiyor. Hepsiburada satıcılardan orijinal satıp satmadığına dair distribütöre kadar uzanan fatura silsilesi ile kimin sahte kimin orijinal ürün sattığını çok kolay takip edebilir, fatura adet toplamlarından envanter bile çıkartabilir. Veya yetki belgesi ile direkt Adidas Türkiye'nin izin verdiği satıcıları bünyesinde barındırabilir. Tamamen rezalet bir pazaryeri olmaya doğru ilerliyor.
Arkadaşlar merhaba 1999 model Honda civic ies aracım var. Aklımda yeni clio veya egea var. Elimdeki aracı Renault veya Fiat'a götürsem fiyatını çok mu öldürürler bu konu hakkında tecrübesi olan var mı?
|
|
|
Cinebench değerim sizce nasıl?
Ryzen 5 3600 - B450 Tomahawk Max için ram önerisi
|
Ryzen 5 3600 ve GTX 1660 ti için Anakart önerisi
|
|
Meslek: Yazılım
İlgi Alanları: Webmaster
Sys 1 : Ryzen 5 3600 - Asus Rog Strix x570-E - 2x8 GB 3600mhz GSkill Ram - Asus Rog Strix GTX1660Ti _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-Sys 2 : Ryzen 3 2600 - Gigabyte B450- 2x8 GB Corsair 3000Mhz Ram - RX590 Special Edt.
|
Vura Vura Vura Kıra Kıra Kıra Şampiyonluk İçin Saldır Kanarya! |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 401
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 12.606 (Bu ay: 167)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 165 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware