Bimcell genç tarifede bakiyeler bir sonraki aya devrediyor mu? Bu pakette olan ekstra neler var. Bu paketi kullananlar yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca BİMcell Genç Paket tarifesi - Paket Detay bu sitede gördüm 7-25 yaş arası diyor benim yaşım 37 nasıl yapabilirim. Veya bu pakete alternatif yaşımın da tuttuğu avantajlı paketler var mı?
Yeğenim Uçak Mühendisi olmak istiyor. Fakat benim bu konuda şüphelerim var. Ülkemizde bu mühendislik dalının iş sahası var mı? Ne kadar maaş alıyorlar? Gibi bir yığın soru var aklımda! Bir sitede gördüm 40 bin ile 80 bin TL arasında maaş yazıyor. Neye göre bu skala verilmiş? Veya iş bulabilmek bu kadar sıkıntı iken bu zor mesleği icra etmek mantıklı mı? (Zaman açısından!)
Maaş kaynağı: https://maasdb.com/ucak-muhendisi-nasil-olunur-ne-kadar-maas-alir/
Google 25 yaşında!
Google 25 yaşında ve an itibari ile doğum gününü Doodle ile duyurdu. Google'ın ana sayfasında logo içine gizlenmiş 25 ile dev arama motoru doğum gününü hatırlattı herkese!
Kaynak: https://yenicaghaber.com/2023/09/google-25-yasinda-iyi-ki-dogdun-dijital-genc-adam/
Arap spiker öyle bir konuştu ki dinleyenleri hayrete düşürdü. Müslümanlar için özeleştiride bulunan kanal spikeri, tüm Müslüman devletlere seslendi. İnanılmaz eleştirilerde bulunan haber spikeri, çok konuşulacak noktalara değindi.
Kaynak: https://yenicaghaber.com/2023/09/arap-spiker-den-musluman-dunyasina-tarihi-konusma/
Mobil oyun paylaşımları ile PC oyun haberleri alanında gelişen websesi sitesi, aylık 200 binden fazla ziyaretçisi ile marka yolunda ilerliyor. İlerleyen zamanlarda video ve forum platformları aktif edilecektir. Kısa zamanda büyük işler başaran websesi projesinin en büyük misyonu ise Türkiye'nin en büyük oyun ve teknoloji adresi olmaktır. Vizyonumuz, misyonumuzu destekliyor. Bu nedenle projemizin önü açıktır. Sizleride yeni çıkacak olan Forum platformumuzda görmek isteriz.
EBA Hata veriyor sorunu ve çözümü
EBA giriş hata veriyor internet aramalarında bir anda çıkışa geçince, konu ile araştırma yaptık. EBA neden açılmıyor? Bu sorunun tam olarak kaynağı nedir?
EBA sorunlarını araştırdığımızda genelde bu sorunu macbook kullanıcılarının yaşadığını gördüm. Konu ilgili MAC kullanımı yapan öğrenci ve öğretmenlerin de canını sıkmış ama çözümü kolay. MAC OS sürüm güncelleme yapın veya eksik dosya hatası nedeniyle oluyordur. Bunun için Zoom'u yeniden kurun.
Balkan Şampiyonu Diyarbakır'dan Çıktı
Avrupa Taekwondo Balkan şampiyonu bu yıl 33 Kg’da Aslı Güven oldu. Henüz 12 yaşında kariyer basamaklarını emin adımlarla yürüyor. 2022 Yılı Avrupa Balkan Şampiyonası’ndan altın madalya ile döndük.
İskoçlar Gece Eğlencenin Dibine Vurdular
Türkiye A Milli Takımı ile İskoçya Milli Takımı bugün maç yapacaklar. Diyarbakır İskoçya Maçı çok ilgi gördü. A Milli Takım Diyarbakır da!
Gece saat 02:00 olmasına rağmen Diyarbakır sokaklarında İskoçlar gezip eğleniyordular. Bazı iş yerleri ve çoğu eğlence mekanı açıktı. Bazı İskoçlar maç için geldiklerini ama Diyarbakır'ı gördükten sonra eğlencenin büyük kısmını şehir aldı demişler :)
Bitcoin Yeni Destek Seviyesi Sizce Ne Kadar Güçlü?
Bitcoin destek seviyesini kırdı ve aşağı yönüne düşüşü sürüyor. İki gündür kayıplarını derinleştirmeye devam ediyor.
Yeni destek seviyesi bu haberde 15.500 diyor ki o bölgeye çok yakınız sizce o bölge ne kadar sağlam duruyor? Ama konuya lütfen hakim kişiler yanıt versin. Alımların yoğunluğu ve teknik analiz açaısından ne kadar sağlam!
Son bir haftada %91 düşüş yaşadı. Arkadaşlar sizce daha ne kadar düşer? Millet kan ağlıyor. Valla çok üzülüyorum :(
Meslek: İnşaat Mühendisi
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.350 (Bu ay: 114)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Site Tanıtımları