![](https://forum.donanimhaber.com/images/avatars/3. seri avatar/koku.jpg)
![konu açıcı](/Static/forum/img/rozet/konu-acici.png)
![çok beğenilen](/Static/forum/img/rozet/cok-begenilen.png)
![müdavim](/Static/forum/img/rozet/mudavim.png)
![vefalı](/Static/forum/img/rozet/vefali.png)
GPU Power Limit, Voltage Limit, Thermal Limit
Arkadaşlar merhaba.
Galax 3060 Ti GDDR6X ekran kartı aldım bugün. Sistemim i5 12400F, 650W+Bronze %80 PSU (https://www.coolermaster.com/catalog/cases/mid-tower/cmp-510/)
FurMark ve Pi95'i aynı anda açıp test yaptım. Sonuçlar gayet iyi. Ekran kartı en fazla 68 dereceyi gördü, işlemcim de 78 dereceyi.
Lakin FurMark'la birlikte açtığım "GPU shark"ta değerleri kontrol ederken "GPU Power limit reached" ya da "GPU voltage limit reached" şeklinde bir uyarı da görüyorum. Sizce bunun nedeni nedir?
3060 Ti GDDR6X Benchmark Sonuçlarım
Arkadaşlar merhaba. Galax 3060 Ti GDDR6X ekran kartı aldım.
FurMark 1080p 20 dakika çalıştırdım, herhangi bir kapanma vs olmadı. Fakat voltage limit, Thermal limit, power limit, reliable voltage limit değerlerine hep ulaşıldığı söyleniyor. Sizce nedir?
Vento Neptune
Vento Neptune kasa nasıldır acaba? Kullanan oldu mu?
18K'ya Bu Sistem Alınır Mı?
Arkadaşlar merhaba. 18K'ya bu sistem alınır mı? Öner'leriniz nelerdir? Bir de bu sistem için alınabilecek en ideal ve tabi fiyat-performans ürünü olan monitör hangisidir?
LG 55UP77006, LG 55UP81006LA ve Samsung 55AU7000 Arasında Kaldım
Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki üç tv arasında kaldım. Bütçem 12K civarı. Oyun falan oynamayacağım. 55 ekran olsun, düzgün görüntü versin, internet bağlantısı sorunlu olmasın yeterli. Dizi ve film izleyeceğim. Aşağıdaki üç televizyon arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?
Arkadaşlar merhaba.
Eşim için bilgisayar bakıyorum.
Ofis uygulamaları + internette gezinme + video ve film izleme ağırlıklı kullanılacak bilgisayar.
10bin TL civarı bütçe var.
Öneri almam mümkün müdür?
Bütçe Max 4000 TL
Arkadaşlar iphone 6 telefonum mevta oldu.
4000 bin lira max bütçeli bir telefon arıyorum. Sizce ne alayım?
24mbps Sınırsızdan 100mbps Akıllıya Geçmek Mantıklı mı?
|
Öneri Lütfen
|
Öneri Lütfen, Hangi Oyunu Alayım
|
2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım. |
2006 yılından beri forum üyesiyim. Bugüne kadar sade ve sadece kendi kullandığım temiz ve sorunsuz ürünleri sattım ve hiçbir satışımda en ufak bir sorun yaşamadım. Aynı şehirden alıcı çıkarsa, çoğu zaman evimde ürünü bizzat göstererek sattım. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.694
İkinci El Bölümü Mesajları: 95
Konularının görüntülenme sayısı: 30.314 (Bu ay: 327)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 272 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)