Gigabyte anakart aldım bozuldu 3 kere servise yolladım tamir ettik diyip yolladılar tüketici heyete gittim şubat ayında verdiğim başvuru kasım ayında neticelendi.
Hepsiburadaya evrağı gönderdim bana bir anakart tavsiye ettiler ama benim anakartımın bir alt modeli. Bende bu muadil bir kart değil başka öneriniz var mı dedim.Bakalım edelim haber verelim dediler.
Bir hafta beklettikten sonra aras kargo ile eski anakartımı heyet kararını fatura kimlik fotokopisi ile birlikte bize gönderin gerekeni yapacağız diyorlar. Gerekeni yapabilmemiz için anakartı yollamanız gerekiyor diyorlar. Hani başka kart önerecektiniz neden dönüş olmadı o yönde diye yazdım. Aras kargoya hala vermemişsiniz bir an önce verin diye yazmış cevap olarak.
Bu bana bir ağız değiştirme gibi geldi. Bana ilk mesajlarında şu anakart olurmu gibi sormuşlardı. Eskisini yollamanız lazım sonra işlem yapacağız gibi birşey demedilerdi.
Eskisini yollamadan birşey yapamıyorlarsa baştan neden istemediler acele şekilde. Bunlar benim anakartı tamir ettirip en azından deneyip bana gerimi iteleyecekler merak ediyorum.
Normalde bu işleyiş nasıl oluyor bilmiyorum ilk defa böyle birşey yaşadım. Bu konuda tecrübesi olanlar yazabilir mi yolliyim mi anakartı ?
Tam olarak başlıkta anlatamadım pek bilmiyorum bu programı. Satış stok programından aldığım üretici bazlı verileri tek sütunda üreticilere göre sıralamak istiyorum.
Ama 4 sütundaki üreticiler birinde var birinde yok ofice 2010 kullanıyorum çözemedim. Tek tek uğraşıyorum ama 200den fazla üretici var hem yavaş hemde hatalara sebep oluyor tek tek yapınca.
İnternette baktım ama normal sıralama var heryerde bilen birileri yardım ederse sevinirim. Teşekkürler.
Verilerim bunlar.
Bu resimdeki gibi sıralansın istiyorum
Asus rog strix b550-f gaming USB hız sorunu
Amd ryzen 5 5600
asus rog strix b550-f gaming
16 gb ram
arka aynadaki usb 3 mavi renkteki girişlere bağladığım harici harddisklerim arasında aktarma hızı 19 mb/s çıkıyor.
üzerindeki dahili harddiskten harici diske atarkende aynı yavaşlıkta. tüm usb kombinasyonlarında aynı hız çıkıyor.
disklerim her zaman kullandığım usb 3.0 kullanan diskler yani eski sistemde çok daha hızlıydı.
acaba biosta vs biyerde bu hızı azaltan çoğaltan birşey mi var yoksa bu anakartta böyle olması normal mi anlamadım.
Film arşivleme vs merakım var yeni aldığım anakart hemde üst seviye diye aldık bu sorunun olması canımı sıktı.
Bu konuda bilgisi olan var mıdır ?
eski sistemim
Anakart:MSI Z97-G43 Intel Z97 LGA1150
işlemci:intel G3258 LGA1150
8 gb ram
Bu sistemde tam hatırlamasamda bundan kat kat hızlı aktarım yapabiliyordum.
biraz kafam karıştı tam emin olamadığım bazı konular var. bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Anakart:MSI Z97-G43 Intel Z97 3000MHz(OC) DDR3 LGA1150
işlemci:G3258
Ekran kartı r7 240 2gb
ram 4x2 2666 mhz
monitör viewsonic 28 inch va.
şöyle bir sorum var.
bu işlemciye 750ti takılabiliyor galiba en üst.
ben bir işlemci alsam örnek ikinci el i7 i5 vs.
bu anakarta takabileceğim ekran kartı dip ne olabilir ?
yeni oyunları falan oynamak için komple yeni nesil değişikliğe gitmeye gerek var mıdır ?
online falan oyun oynanmayacak. fps şu bu çok fazla ustaca oyun oynanmayacak.
oğlum için böyle birşey düşünüyorum.
ikinci husus. bu masaüstünden her anlamda memnunuz şu an oyun hariç
buna dokunmayıp ta 11.11 takip edip oyuncu laptopu mu alsak.
çünkü çocuklara online eğitim için laptop düşünüyorum.
malum iş gören birşey almaya kaklsan 6-7 bin. oyun içinde 8 bine orta bişey alınabiliyor.
durum buyken hangi yolu tavsiye edersiniz.
mevcut sistemi iyileştirsem düzgün birşey çıkar mı ?
laptop hafif taşınabilir birşey mi almak daha mantıklı.
yoksa direk oyuncu laptopuna mı yönelelim.
Türk Telekom Sondakika Abonelik Soygunu
|
Media Player Tavsiye
|
Asus DSL-N16 ADSL Turknet Sorunu
|
6 aydır düşük hız sorunum
|
|
|
Her İnsan Ölür Ama Her İnsan Gerçekten Yaşamaz. |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.665
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 14.904 (Bu ay: 258)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 237 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar