Bitmeyen subap sesi
elamın aleyküm 97 model ies civic sahibiyim aracımı aldığımda sahibi sıfır motor yapıldığını subap ayarı yapılacağını söyledi araba stop edecekmiş gibi kasıntınçalışıyordu üst devir tekliyordu subap ayarı yaptırdım araç şıkırdamaya başladı ama gidişi inanılmaz değişti biri anlatsa bu kadar fark olacağını inanmam usta şıkırtı subap yuvası alışacak falan bişeyler dedi aklıma yatmadı dediği ama arabayada kandım aldım geldim 1 sene öyle bindim başka ustaya subap ayarı yaptırayım dedim yaptırdım ses yine kesilmedi usta araba etek vuruyor dedi çıktı işin içinden etek vursa ilk usta ayarladığında o ses bir anda çıkarmıydı araç yarım marş çalışıyor tekleme vs yok harika gaz yiyor tek sorun gaza basınca şıkırtı sesi artık yolunmaktan bıktım gerçekten en son subap avans ayarı buji değişimine araya kırk adam soktum 700 tl verdim ki motor yaptırırdım ufak tefek giden paraya araba olmuyor 1 günden aşağı uğraştığı arabaya bir hafta maaşım gidiyor günümde gidiyor hemde kafam bozuluyor. Sizce napmalıyım artık canım çok sıkıldı
97 model 1.4 civic subap ayarı
|
|
Anfi sorunu
|
Emanet araba hakkında
|
|
Her Yeri Sorun Telefonum..
|
Fazla para üzeri aldım kotu hıssedıyorum
|
Mid takımından gelen tuhaf sesler.
|
Cift anfi çıkışlı teyp tavsiyesi
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.134 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası