Garantisiz MBP 2018 15' ekranda renk açıklığı sorunu
Merhabalar iyi forumlar. Elimde MacBook Pro 2018 15 inç pc var. Garantisi bitti. Birkaç gün önce tesadüfen siyah ekranda sağ alt tarafta renk açıklığı gördüm. Bu kullanıcı hatası değil. Cihaz darbe falan da almadı. Servise verdiğimde onlarda kullanıcı hatası olmadığını neden olduğunu tam olarak belirleyemediklerini söylediler ve ücretli olarak değişebileceğini söyleyip 8k fiyat çıkardılar. Kendim düşürsem veya çarpsam bir sıkıntı yok ama kendi kendine olan bir şey. Bunu nasıl servisten ücretsiz bir şekilde hallettirebilirim? Bunu özellikle soruyorum çünkü bazı zamanlarda servisler inisiyatif kullanarak cihazdaki hatayı fabrikasyon bir hata olarak gösterip değiştirebiliyorlarmış.
MacBook Pro 2017 uygulama açarken yavaş
Arkadaşlar merhaba elimde mbp 2017 13' i5 8 gb modeli var ve uygulamaları geç açıyor. Windowsta iken dandik ssd varken bile uygulamaları gayet hızlı açıyordu. Ama macte yavaş açıyor. Örnekler photoshopa tıklıyorum geç açılıyor. Word programı da aynı. Ama windowsta gayet hızlı bir şekilde açılıyordu. Bunun haricinde safaride gezinirken sayfaları kaydırdığım zaman kasılmalar, takılmalar oluyor. Ama bootcamp ile windows kurduğumda böyle kasılmalar olmuyor sayfalar yağ gibi iniyordu. Bunun hakkında çözüm önerisi olan var mı?
Sistemimde Big Sur yüklü. Önceki sürümlerde de böyle yapıyordu. SMC vs. resetledim. Formatta denendi. Safari genişletmelerini de kapattım hala devam ediyor.
|
Ekran kartı fanı yavaş dönüyor
İşlemci ve ram sorunu
|
GTX970 Hala Alınır mı?
|
4000 tl oyun sistem tavsiyesi
|
iPhone 6s Plus 64 ile Huawei p20 lite takas
|
Yeni iMac Pro Kaçırılmaz 120.000.000 TL
|
İnternet radyosu
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 172
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 17.253 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar