edit: Biosu downgrade yaparak çözdüm.
Merhabalar;
Sorunum şu 3 gün önce bir High Power Performance GD 800W 80+Gold bir güç kaynağı aldım gayet güzel kullanıyordum. Reset atarken bir problem yoktu ta ki M2 SSD ve PCI-E adaptörü alana dek. Bu gün adaptörüm elime geçti ne denediysem denedim Z77A-G43 anakartımda Boot etmeye çalışırken okutamadım. Windows 11'i M2'ye kurabildim ama hiç bir şekilde boot etmiyordu. Tekrar eski HDD'yi taktım ve ikisini beraber kullanmaya başladım çok fazla reset attığımdan dolayı asıl HDD'deki Windows 11 dosyalarımda bozulmuş olacak ki onu da formatlayıp temiz Windows kurdum. Windows 11'imde M2 SSD'yi ek depolama birimi kullanmaktayım. Reset atarken PSU tamamen gücü kesip tekrar çalıştırıyor buraya kadar normal mi değil mi bilmiyorum ama tekrar ki resette maalesef ki klavye ve mousa hiç bir şekilde ışık gelmiyor ekran siyah kasa sadece boşuna dönüyor. Ekran kartı varken de böyleydi çıkartınca da böyle yapmaya devam etti. Evdeki eski bilgisayarın pilini taktım aynı şekilde devam etti sabah pilsiz halde bile bilgisayar açılmıyordu. Eski konuları incelediğimde güç kablosunu çıkartıp 10-15 saniye bilgisayarı açma tuşuna basıp bekleyip tekrar açın diyordu bu çözümde işe yaramadı.
Edit: Cmosa kısa devre yaptırmadan bilgisayar açılmıyor f2 seçersem windows 11 gayet açılıyor ama yeniden başlat veya kapatıp açtığımda yine siyah ekran.
Vestel Venüs 5580 ve Web.Whatsapp problemi ?
Bir kaç haftaya kadar çok rahat bir şekilde QR kodunu okutup web.whatsapp kullanabiliyordum. Şimdi ise web.whatsappı açmıyor. Android olan diğer telefonlarda bir sıkıntı yok zaten 5580'nin kamerasında her hangi bir problem yok. Çerezleri temizlediğim halde bu problemle karşılaşıyorum. Eskiden web.whatsappa girerken direk QR kodunu taratır problem vermezdi bu sorun QR kodunu taratmak için Pin girin güncellemesinden sonra oldu.
Sizde böyle bir problem yaşıyormusunuz ?
edit:10-15 gündür yaşadığım problem kendiliğinden çözülmüştür.
edit2: problem halen devam ediyor kamerada net çekiyor niye böyle yapıyor anlamıyorum acaba sürüm mü eski whatsappın
efi shell version ve boot olmama hatası
Windows Compatibility Telemetryi kapatmıştım ama tekrar açılmış
|
Windows 10 Teredo problemi (Xbox Live)
|
ekran kartındaki garip sorun ?!
|
Kaspersky internet security 2014 sorunsalı
|
Ttnet kısmi aylık erişim ücreti ?
|
Sanalmarketim Blackwidow sorunsalı
|
Ttneti değiştirmelimiyim ?
|
IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.804
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 12.276 (Bu ay: 181)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic