Bu psu sistemi besler mi *
INTEL Core i7 12700KF 3.6GHz 25MB Önbellek 12 Çekirdek 1700 10nm Tray İşlemci
GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı
XGaming X-Gaming AR240 Argb 240MM Sıvı Soğutucu
MSI PRO B760M-P 6800MHz(OC) DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart
1 tb m2 ssd kingston
XGaming V920 Micro Atx Gamıng Case 750W 80+Bronze - Xgamıng black kasa ve psu bunun olmasını düşünüyorum farklı önerileri olan varsa ekleyebilir yeterli midir sistemi kasaya sığdırabilir miyiz bilmiyorum :)
Bu sistem sizce işimi görür mü
Merhaba
Ara sıra render yapıyorum oyun oynuyorum makale yazıyorum yavaş yavaş sistemi şekillendirmeye çalışıyorum i5 10. nesil vardı yeni sistemde
i7 12700kf
MSI PRO B760M-P 6800MHz(OC) DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart
Devamında 4060ti ekran kartı düşünüyorum toplamam konusunda yardımcı olabilir misiniz
DH 2. el pazarı
Selamlar ,
hem nostalji hem ofisime sistem toparlamak için bir süredir forumdayım eskiden çocukluğumda alım satım yapardım dh'de fakat şuanki forum mantığını çok idrak edemiyorum.
İşletmeme sıfır alacağım parçalar 8800 tl tutuyor 2. eli 7500 tl pazarlık edelim diye tutuşuyoruz 7300 yapayım diyor %20 taşınmaz bedeli düşünce 7300 tl'ye sıfırı gelen malı ben forumdan 2. el olarak aynı paraya alıyorum.
İkinci el ürün alıp satarken iki tarafında belirli tutarlarda feragat etmesi icap etmiyor mu yoksa oem ürünler garanti bittikten sonra mı değerleniyor :)
Fikrinize ihtiyacım var
Temmuzda askerden döndüm ortaklık kurdum ve ortağım dolandırıldı 70.000 tl borca girdim aylık 3000 tl ile geçinebiliyorum borçları ödeyip . Fikrinizi istiyorum Türkiye şartlarında nasıl asgari ücretle iş bulunuyor kargo firmaları dahil bir çok firmaya başvurdum çoğu firma artık 1 işte değil 3 4 işte tecrübe istiyor. 10 senedir Telefon tamiri ve yazılım işi yapıyorum makinelerim var . çoğu yer %50 usulu çalışalım diyor gün oluyor 0 tl ile kapatıyorum dükkanı gün oluyor 100 tl ile sizin fikrinize ihtiyacım var 1 aydır iş arıyorum en sonunda edirne sınırdan kaçış planlıyorum
Sizce ne yapmalıyım ? Fikirlerinizi bekliyorum
|
Kurumsal şirketler hakkında
|
Bayram harcligi alacak birilerinin olmasi
|
Dell inspiron fan problemi
|
Askerlikten çürük almak istemiyorum
|
Öneri
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 783
İkinci El Bölümü Mesajları: 106
Konularının görüntülenme sayısı: 12.987 (Bu ay: 496)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 87 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware