Smartone İp tv diye bir uygulama var onun üzerinden mi gitmeyilim yoksa flash bellek üzerinden apk tarzımı birşey mi yapılıyor desteklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Merhabalar Cupra Leon aracım için Cam filmi ve PPF kaplama yaptırabileceğim F/P ürünleri olan işciliği kaliteli olan biryer arıyorum teşekkür ederim...
(GHOSTİNG) Monster Aryond 1.2v 32''
Kendim araştırarak bir bilgisayar topladım monitör olarakta https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a32-v1-2// tercih ettim , fakat forumlarda ghosting sorunu olanda çoktu olmayadan ben 2k olması 32 olması gibi özellikleri dikkata alarak aldım oyunlarda falan bir sorun göremedim çokta memnunum video kalitesinde falan ama tarayıcıda gezerken metinlerde ghosting oluyor bazı ayarlarda gördüm onlarıda denedim ama düzelmedi sizce ne yapmam gerekiyor iade etsem 5.500 Tl civarına başka ne alabilirim
Herkese iyi haftasonları öncelikle ;
Seat Leon 2017 Tsi Xcellence Kırmızı renk 60 binde hatasız boyasız komple yapılı ( jant lastik film body kit vs) Takas teklif edilen araç 2019 ARONA Xcellence 17 Binde hatasız boyasız fikrinize ihtiyacım var teşekkürler iyi aksamlar
Merhabalar 125/70/18 5*112 mini stepne ihtiyacım var elinde olan varsa yazabilir mi
Konu bu kadar arkadaşlar , buyrun siz devam edin...
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 181
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 37.590 (Bu ay: 1.190)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 339 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası