Arz Bakımından Hangi Coin Tercih Edilmeli?
Sadece arz durumu göz önüne alındığında sizce hangi coinin yükseliş potansiyeli daha fazladır? Dolaşımdaki arzı yüksek coin mi yoksa dolaşımdaki arzı düşük coin mi?
Benim düşünceme göre dolaşımdaki arzı düşük coin risklidir çünkü dolaşıma yeni coinler sokulduğunda fiyat baskılanır. Dolaşımdaki arzı yüksek coinde ise zaten arzın çoğu dolaşımda olduğu için fiyatlanması daha kolay olur satış baskısı olmaz. Bu yüzden yatırımlarımda dolşaımdaki arzı düşük coinerden uzak duruyorum (APT, SUİ, OP, ARB gibi.). Yanlış mı düşünüyorum?
HFT coin
FLOW coin
edit: edit
edit: edit
35M Turk Telekom VS 25M Kablonet?
Şu an 25m Türk telekom kullanmaktayım. Taahhütü yenilersem 35mbit vereceklerini söylüyorlar. Kablonetin 25m olan tarifesi de aynı ücrete denk geliyor. Sizce Türk telekoma devam edip 35mbit mi kullanayım yoksa 25mbit Kablonete mi geçeyim?
Şuan internetimde bir sorun yok. 25m hız gerçekten alıyorum. Hem Türk telekom hem de Kablonet santralleri ile aramda 100m var. Fakat Kablonetin teknolojisinin daha iyi olduğu söyleniyor. Sizce ne yapmalıyım?
Üniversiteyi Bırakmalı Mıyım?
edit.
Merhaba,
Sitemize yeni taşınan ve balkonları kapatan, kapısını çelik kapı yaptıran biri başka bir komşu tarafından şikayet edilmiş ve bu yeni taşınan komşumuz da buna karşılık binadaki herkesi şikayet edeceğini söylüyor. Oturduğum dairede balkonlar PVC ile kapalı ve kapım da çelik kapı. Fakat bunları ben yapmadım, önceki ev sahibi yapmış. Bu durumda ben de ceza ve yaptırım ile karşılaşır mıyım? Ne yapmam gerek?
Zyxel Port Açamıyorum? :(
Herkese merhaba,
Zyxel modem kullanıyorum. Bombsquad oyunu içni port açmam lazım. Her şeyi doğru yaptığıma eminim güvenlik duvarlarını bile kapatıyorum ama port kapalı görünüyor.
Mac kullanıyorum.
Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim arkadaşlar :)
Dota 2 Hesabı Verebilecek Olan Var Mı?
Mac Diğer-Other Dosyaları Nasıl Silinir? Yardım Lütfen :(
|
Macbook'u Monitöre Bağlarsam Çözünürlüğüm Kaç Olur?
|
edit
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 129
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 9.328 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun