RTX 4080 Super için sistem önerisi
18.02.24 17:00 Güncelleme: Anakart, işlemci ve ekran kartını almış bulunmaktayım.
İşlemci
Ekran kartı
Anakart
Bütçeyi kısmayı düşünüyordum, konuda tavsiye edilen corsairin psulu kasasını alacaktım ama vatanda beyaz rampage iceblade kasayı görünce çok beğendim. Onu almayı düşünüyorum. Ram olarak da bu linkteki ramleri almayı düşünüyorum.
Orjinal konu
Merhabalar yeni bir sistem topluyorum, RTX 4080 Super için diğer parçalardan kısmak zorunda kaldım, bu nedenle kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim. Intel i5 14600KF yeterli olur mu? Bütçenin bu kadar büyük kısmını ekran kartına ayırmak ne kadar mantıklı? Genelde singleplayer oyunlar oynarım, 4K 60 FPS benim için yeterli olur diye düşünüyorum. Sistemi uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
Not: Anakartta 2 tane M.2 slotu olması benim için önemli, resim atabilmek için sistemi tek yerden toplamış olsam da parçaları farklı yerlerden de alabilirim (ekran kartı ve anakart vatanda daha uygun ama vatan bilgisayardan ürün almalı mıyım?), bu nedenle kasayı da biraz hızlıca seçtim. Bütçeyi kısmak için PSU 750 +80 olabilir mi, tam modüler olması tercihim.Şimdiden görüşleriniz için teşekkürler.
Intel i5 4690k Overclock hakkında
Siparişi verdik yorumları alalım
|
Sistem Tavsiyesi
|
|
bilgisayar açılışında bozuk görüntü
|
Intel Core i5 4690K / Asus Z97 Pro Gamer / Kingston Hyper Savage 2x4GB 1600Mhz / Galax GTX 970 Hall of Fame Edition / Samsung 850 Evo 120GB SSD / WD Caviar Blue 1TB Sata 3.0 64MB Cache / DeepCool Neptwin V2 / Zalman Z11 Neo / Zalman GLX 700W / Asus VN247H 23.6" LED Surround / Asus DVD-RW 24X / Seagate FreeAgent Desk 2TB 3.5" |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 40
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.289 (Bu ay: 79)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware