Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz hafta yeni bir eve taşındım. Süperonline'dan gelip kurulumu yaptılar(taşıma işlemi) ancak modem, evin bir ucunda, biz bir ucundayız. Modemin yerini değiştirmek istiyorum ancak kablo konusunda sizlere bir sorum olacak. Evde modem ve modemin yanında ufak bir kutu mevcut. Bu kutuya ince sarı fiber kablosu bağlanıyor. Bu kutudan da modeme ethernet kablosuna benzer bir kablo ile bağlantı oluyor. Bu bahsettiğim kablonun uzun halini nereden bulabilirim? Müşteri hizmetlerini aradığımda cat6/cat7 gibi kabloların işe yaramayacağını söylediler. Nasıl bir kablo almalıyım? Küçük kutuyu başka bir yere taşıyamıyorum ince fiber kablo dan dolayı ama modeme bağlanan kablo uzun olursa en azından modemi diğer odalara yaklaştırabilirim diye düşündüm. Bahsettiğim kabloya örnek bir fotoğ af ekliyorum. Örnek fotoğrafta yeşil renkli olan kablo dan bahsediyorum. Gerçekten buraya cat6/cat7 gibi ethernet kabloları olmuyor mu? Olan kablo türü ne olarak geçiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz üzere otel rezervasyonu olup rezervasyon kapsamındaki ücretin tamamını ödediğini belgeleyenler kısıtlamadan muaf oluyor. Benim sormak istediğim ise şu: otelden pazar günü öğlen çıkış yapacağım ve İstanbula evime dönücem başka bir ilden. Alo 199'dan arkadaşlar bir sıkıntı olmayacağını söylediler ancak emin olamadım, daha önce böyle bir durum yaşayan var mı, sorun oluyor mu?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.294 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware