Ipradyo lazım
Selamlar ipradyo lazım. Türk radyolarının hepsi olsun lütfen. m3u m3u8 xspf uzantılı olabilir.
Philips FW535C
Merhaba,
Elimde babamın 1998de aldığı Y kuşağı Philips FW535C müzik setim var. 1985liyim..
Diagramların linki:
https://drive.google.com/drive/folders/1MdnmyaVMg5RWI_CsqDCoWdldYVZE2xL_
2 haftadır uğraşıyorum. Torx T10 uç bulana kadar canım çıktı, arkadaki amfisi 15cm uç istiyor, tekli satan da yok gittim torx set aldım ve philipse sesli sövdüm :) lanet vida yani neyse...
Yapmak istediğim Bluetooth modülümü bağlamak, R L G amfiye vermek ve 5v ile beslemek. Kılavuzlara baktığım zaman firma demiş ki.
Aux kullanımında tüm ses kontrolleri aktif (DBB, DSC falan) dinamik bass, dinamik surround, EQ vs..
Tape cd 12v cd ek kartında 5v var. Amfide de 5v ve psudan gelende de 5v var. Amfi bu:
Amfideki 1211 diagramı:
Psudan gelen 1207ye(kartın ortasındaki 10 pin) giren doğrulmuş dc akım:
vs vs. Bu şekilde 5vları bulabiliyorum ama sıkıntım şu:
Radyo kapalıyken demo modu, saat modu vs olduğundan standby beklemede duruyor, tamamen kapanmıyor (kumandalı). Ben BT modülümü nasıl standby olmadan kapa aç yaparım(BT modül gücünü tamamen kesmek)
Eğer mümkün değilse illa BT modülüne aç kapa buton mu ekleyeyim? Sürekli açık olunca saatlerce 5v yakacak sanırım kapanmayacak..
Çok iyi anlayan birisi cevaplayabilir mi? Standby olmadan tamamen gücünü kesmek istiyorum radyonun kapama tuşuna basınca.. diagramların linkini sayfa başında drive attım.
Ortam bu:
Kasasına kadar söktüm 25 yıllık tozu temizledim... Bu arada CD Tape kullanmayacağım komple söktüm. Geri takmayacağım.
bluetooth ses bombası
Beyler 2 tane ayrı Bluetooth ses bombası söktüğüm hoparlörler var. 2x4cm + 2x4.5cm ben bunları bir cihazda toplamak istiyorum. Amfisiz taşınabilir bluetooth ses bombası bunlar. Diyorum ki DC akım prizle çalışan 5v giriş yapsam hoparlörlerin 2sini seri 1 kanala kalan 2sini seri diğer kanala bağlayıp denesem mi? Tam ohmları çıkmıyor 4e yakın 4ü de (3 küsür). 8ohm olarak mı süreyim 2 ohm mu? 8 ohmda devreye yük binmez diye tahmin ediyorum. 4+4.5 4+4.5 cm olarak yapmak istiyorum 2 kanalı...
Ortadaki led parti ışık onu da devreye yapacağım..
Devre bu
Batarya bağlamayı düşünmüyorum şimdilik..
@Kursun_ senden de bir cevap anlıyorsun seslerden reisim.
X kuşağına saygı lütfen. |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 67
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.966 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware