Yeni aldığım ssd'yi bilgisayarım görmüyor.
Başlıkta da bahsettiğim gibi dün almış olduğum ssd'yi ne yaparsam yapayım bilgisayar görmüyor. Ne disk yöneticisinde görünüyor ne de BIOS'da görünüyor. Kullandığım kablonun ve takılı olan soketin de çalıştığından eminim çünkü şu anda takılı olan hard diskimi o kablo ve soketle kullanınca hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Anakartım Sabertooth 990fx ve ssd WD Blue 500 gb. Anakartımın da desteklediğini düşünüyorum. Geriye kalan tek seçenek ssd'nin arızalı olduğu gibi kalıyor ancak yapılabilecek herhangi bir şey bulunuyor mu diye konu açmak istedim. Eğer kaçırdığım bir şeyler varsa boş yere ssd'yi geri göndermek istemiyorum.
8 yaşına girmek üzere olan fx 8350 işlemcim var. İşlemciyi emekliye ayırmadan önce oc yapıp ne kadar daha kullanabiliyorsam kullanmak istiyorum. Ancak bunu stock soğutucu ile yapmam gerektiği ile ilgili sürüyle yazı okudum internette. Bu amaç için işlemcime soğutucu bakıyorum. Anakartım sabertooth 950fx, kasamın tam olarak hangi işlemcileri desteklediğini bilmiyorum ama üst tarafından kalınlığını 18 cm olarak ölçtüm. Bu konular hakkında hiçbir bilgim yok o yüzden her türlü önerilerinize açığım.
AMD FX-8350 işlemci için en iyi ekran kartı
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.183 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware