Ekran Kartı Tavsiyesi
3600x ile birlikte 2k ekranda kullanacağım bir ekran kartı almak istiyorum.
Aklımda 6700xt red devil var bütçem de o civarda. Başka bir model veya marka tavsiyesi vermek isteyen varsa yazarsa çok memnun olurum. İlk defa AMD bir kart alma aşamasındayım bu nedenle markalar konusunda pek bir bilgim yok. Nvidia almak ise çok mantıklı gelmedi nedense bana açıkçası. 2k kullanmak istediğim için o fiyata maksimum 3060ti geliyor hem düşük VRAM hem de kas gücü olarak daha düşük olması bana AMD tarafına daha da çekti. Yine de her türlü tavsiyeye açığım.
Yamayı ben çevirmedim. Sadece var olan çeviriyi Gamepass'de çalışacak şekilde düzenledim. Yamayı Gamepass uyumlu Macarların yamasındaki dosyaları baz alarak yaptım. Dolayısıyla aslında pek bir emeğim yok. Sadece dosyaları çıkarma ve yeniden paketleme için 2-3 saat uğraştım. Bu işlerden hiç anlamam, Türkçe fontu nasıl düzelteceğim konusunda bir fikrim yok bu işlerden anlayan biri varsa düzeltirse oldukça memnun olurum. Türkçe fontu düzeltmek isteyen varsa kullandığım programı isteyene atarım.
Content\base klasörüne atıp dosyaları değiştir demeniz yeterli.
Edit: Font sorunu da çözülmüş gibi duruyor. Ancak yamayı test etmedim fazlasıyla.
Edit2: Bazıları yamanın çalışmadığını söylüyor ancak dediğim gibi yama GAMEPASS versiyonu için yeniden düzenlendi. Bu nedenle diğer versiyonlarda çalışmayacaktır. (STEAM, GOG gibi). Bunun dışında yamayı tekrar kontrol ettim Gamepass versiyonunda sorunsuz çalışmakta.
Edit3: YAMA SADECE GAMEPASS VERSİYONUNDA ÇALIŞIR. DİĞER SÜRÜMLER İÇİN DİĞER YAMAYI KULLANMALISINIZ.
Dosya:
Alıntı
metni:https://www.mediafire.com/file/qugep1pbaen3y8o/TheEvilWithinTR.zip/file
Son bir haftadır 3. kez başıma gelen bir durumla karşı karşıyayım. Gece bilgisayarı kapattıktan sonra aradan geçen 6-9 saat sonrasında bilgisayara elektrik gelmiyor. Güç tuşuna basıldığında bir tepki vermiyor, anakart ışığı yanmıyor. Ancak psu kablolalarını çıkarıp yeniden taktıtığımda bir kaç dakika sonra sorunsuz bir şekilde her şey çalışır durumda oluyor. Ancak psu kablosunu çıkarıp takmak bir çözüm getirmiyor. Bu nedenle tam olarak sorun nerede anlayamadım. Bilgisayar çalışır vaziyetteyken herhangi bir sorun yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
MSİ MAG FORGE 100M ÖN FAN SORUNU
|
GIGABYTE X570 UD İade Etmeli Miyim?
|
Yeni hdd'ye Windows kurulumu
|
Bf4 ANİ FPS Düşmesi
|
660ti + fx6100 oc
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 405
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 15.834 (Bu ay: 421)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 321 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware