Hayırlı forumlar bugün bilgisayarımı aldım ve bütün güncellemeleri yapayım dedim.son olarak biosu lenovonun sitesinden güncellemeye kaldı sorunsuz güncelledi sonrasında mavi ekrana düşüyor ve otomatik kurtarmaya atıyor internette çözümlerini gördüm ama bu bilgisayarın biosunda çözüm videolarındaki ayarları bulamadım ne yapmam lazım acaba
r3 1200 gtx1650 sistem
arkadaşlar sistem bu alınır mı tam bütçeme uygun ne diyorsunuz ?
9000 TL sistem+monitör tavsiye
Spotify arka plan müziği gösterme
Arkadaşlar merhabalar sıkıntım şu bugün oldu bu daha önce böyle bir sorun yoktu mekanik klavyedeki tuşlarla spotifyda oyun içi şarkı değiştirebiliyordum.Hala daha değiştirebiliyorum ama mesela değiştirdiğim şarkının bildirimi sol üstte çıkmıyor oyun içindeyken çok anlatamadım galiba birde ss bırakayım.Oyun içinde şarkı değiştirdiğimde de bu sol üstteki müzik adının bi
ldirimini almak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba
Spotify arka plan müziği gösterme
Arkadaşlar merhabalar sıkıntım şu bugün oldu bu daha önce böyle bir sorun yoktu mekanik klavyedeki tuşlarla spotifyda oyun içi şarkı değiştirebiliyordum.Hala daha değiştirebiliyorum ama mesela değiştirdiğim şarkının bildirimi sol üstte çıkmıyor oyun içindeyken çok anlatamadım galiba birde ss bırakayım.Oyun içinde şarkı değiştirdiğimde de bu sol üstteki müzik adının bildirimini almak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba
Grundig Tablet Ailesi
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 19
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.313 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun