Merhaba arladaşlar. Yeni aldığım 3090 ti ı taktım ve pc ye temiz kurulum yaptım. Amd 5900x işlemci DDR4 4400mhz 32gb ram ve msi gaming x trio 3090 ti ekran kartı ile sonuçlar aşağıdaki gibi. Eski ekran kartım amd 6900xt ise furmark testinden aldığı skor 3090ti ile aynı.
AMD XFX 6900XT
Furmark : 12677 (1440p)
MSI 3090ti Gaming X Trio
Furmark : 12782 (1440p) 19020 (1080p)
3D Mark : 18847 (1440p)
Sonuçlar sizce normal mi?
iPhone 12 Pro mu Gopro Hero 10 mu?
Merhaba arkadaşlar. Kışın ailecek snowboard yapıyoruz ve şu an elimde gopro Max ve iPhone 12 Pro 128 GB var. iPhone için DJI osmo Mobile 4 de mevcut.
Kışın kızımı çekerken iPhone kullanmak istiyorum ama soğukta şarj olayı sıkıntılı. Şarja takarsamda gimbal şarja takılı halde çalışmıyor. Kablo gimbal a engel oluyor.
IPhone'un soğuk havada çekim performansı nasıl.
Daha önce gopro Hero 8 kullanmıştım günlük 6 batarya harcıyordum. Hatta daha önce soğukta gopromun bile çalışmadığı olmuştu. IPhone'un durumu ne olur bilemiyorum. iPhone çekim sırasında yarı yolda bırakır mı diye tereddütlüyüm.
Ya da gopro Hero 10 ve 3-4 batarya alıp daha da stabil çekim için gimbal a bağlayıp çekip yapabilirim diye düşünüyorum.
Şu an ikilemdeyim. Gopro ya o kadar para versem mi yoksa her çekim arasında IPhone'u çantada şarj edip mi kullansam.
Sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar. İki klavye arasında kaldım. Ama öncesinde çalışma ortamım tek monitör windows pc ve macbook pro ile kullanıyorum. Ortak klavye olarak logitech mx key ve asus chakram mouse kullanıyorum. Bu ekipmanlar aynı anda başka cihazlara bağlandığı için sabit ekipmanım. Asus chakram ise hem oyun hem sabit ekipmanım. Yanına oyunlarda kullanmak için ekstra klavye almayı düşünüyorum.her iki klavyeyide sadece oyun oynayacağım zaman çekmecemden çıkartıp masaya koymayı düşünüyorum.
İlki optik mekanik red switch, kablosu sabit.. 1000mhz gecikmesiz iletim 1,5mm tuş tepkisi ve 40gr baskıyla devreye giriyor.
Asus ROG Strix Scope RX Oyuncu Klavyesi
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...-klavyesi-p-HBV00001AYLH5?magaza=Fiyat+Market
ikincisi ise mekanik red switch, kablosu type c, klavyeden ayrılıyor ve düşük profile sahip, tuş tepkisi 2mm sonra devreye giriyor.
Asus ROG Strix Scope TKL Deluxe Kablolu Mekanik RGB Oyuncu Klavyesi
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...vyesi-p-HBV00001AYLH3?magaza=Metlab+Teknoloji
Merhaba arkadaşlar.
Yayın yapmak için topladığım sistemimde 3 adet PCI Express yuvası mevcut ve bunların 1'ine ekran kartını ve diğer ikisine Elgato 4K Pro'yu takmak istiyorum. Fakat birkaç araştırmaya göre ekran kartı haricinde PCI Express yuvasına takılan cihazlar ekran kartının veri yolu hızını düşürdüğü yönde. Bunun doğruluğu nedir? Ya da 2 adet Elgato 4K Pro takmam bir problem yaratır mı?
Not:
Elgato 4K60 Pro'nun birine Gopro'yu, diğerine ise oyun görüntüsünü için ekran kartına bağlayamayı düşünüyorum.
Anakart.
ASUS ROG STRIX X570-E.
İşlemci.
AMD 5900X.
Ekran kartı.
XFX RX 6900 XT.
Harici kartlar.
2X Elgato 4K60 Pro.
Macbook Pro 13 M1 2K Monitör Bulanık Yazılar
Merhaba arkadaşlar.
Yeni aldığım macbook pro 13 M1 işlemcili bilgisayarımı Asus ROG Strix XG32VC monitörüme bağladığımda ölçeklemede sorun varmış gibi bir durum var. Yazılarda flulaşma mevcut. Daha önceki Macbook pro 15" 2017 modelimde böyle bir problem yoktu.
Type C bağlantı ve HDMI bağlantı ve farklı kablo bağlantılarını denedim sonuç alamadım.
Macbook ayarlarından farklı ölçeklemeleri denedim sonuç alamadım.
Ölçekleme sorunu sanıyorum, sebebi mevcut monitörümü windows bilgisayarla kullandığımda 2K çözünürlükte excel tablosu açtım. Windowsda ekran görünümünü 100% ayarladığımda örneğin, görünen satır sütun sayısı 15 ise aynı dosyayı macbook ile aynı monitörde açtığımda görünüm 100% de satır ve sütun sayısı 20 civarlarında. Bir önceki macbook ile 4K monitörde çalışmıştım aynı dosya ile. Görünüm ona çok benziyor. 4K gibi bir çözünürkte gösteriyor düşüncesindeyim.
Ben bu sorunu nasıl çözebilirim. Yabancı kaynaklarda arama yaptım fakat sonuç bulamadım. Bu sorunu yaşayanlara çoğunluk 4K monitör kullan tavsiyeleri vermişler.
Windows Excel Görünümü
Macbook Excel Görünümü
Macbook Ekran Ayarları
Adobe Premiere Pro için ortak arıyorum
Merhaba arkadaşlar,
Adobe Premiere Pro 2 kullanıcı aynı anda kullanabiliyor. Yıllık üyelik alacağım ve yarı yarıya ortak aramaktayım. İletişim için PM atabilirsiniz.
YOUTUBE Altyazı Problemi
|
|
Steam dan oyun alacaklar içeri
|
MacBook Pro 16" M1 Max 1TB | Gaming PC | AMD Ryzen 9 5900X | MSI Gaming X Trio 3090ti | Asus X570-E Gaming | G.Skill 32GB (2x16GB) 4400Mhz | M.2: (RAID0)2xSamsung 1tb 980 Pro | ASUS ROG STRIX Helios | Asus ROG Strix XG32VC 31.5" 170Hz 1ms | Asus ROG Chakram | Asus ROG Strix Scope TKL | Asus ROG Theta USB-C 7.1 | Elgato HD60X | Elgato 4K60 Pro Mk2 | Elgato HD60 Pro | Cambridge Audio DAC Magic Plus | IK Multimedia Axe I/O | AudioEngine A5+ Aktif Hoparlör |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 310
İkinci El Bölümü Mesajları: 45
Konularının görüntülenme sayısı: 18.761 (Bu ay: 155)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 40 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun