Merhaba 1 ay önce kulakklıklarımın şarj istasyonunu kaybettim ve yeni bir istasyon yapmak için dh'de bir konu açmıştım sağolsunlar yardım ettiler devreyi kurdum.
Tp4056 bataryayı şarj ediyor,sonra batarya ile kulaklıkların şarj olması gerekiyor.
Sol kulaklık şarj oldu ama sağ kulaklık şarj edilmeye çalışınca deli gibi ısınıyor.+ - kutup yerini değiştiriyorum yine ısınıyor.sorun ne olabilir?
son resimdeki gibi bu şekilde değdiriyorum sol şarj oluyor sağ şarj olmayıp sadece ısınıyor.eğer bu sorunu çözebilirsem kutu yapıp powerbankımı düzgün bir şekilde kullanabileceğim.
Merhaba 1 ay önce dh'de bir konu açmılştım sağolsunlar yarım ettiler devreyi kurdum.
Tp4056 bataryayı şarj ediyor,sonra batarya ile kulaklıkların şarj olması gerekiyor.
Sol kulaklık şarj oldu ama sağ kulaklık şarj edilmeye çalışınca deli gibi ısınıyor.+ - kutup yerini değiştiriyorum yine ısınıyor.sorun ne olabilir?
Merhaba philips tws kulaklığımın şarj istasyonu kayboldu kulaklıklar ise duruyor ben bunları nasıl şarj edebilirim?
Merhaba philips true wireless kulaklıklarımın kutusu(şarj istasyonu)kayboldu kulaklıklar elimde ben bunları nasıl şarj edebilirim?
Kısa boy laneti
|
yurt dışından müzik aleti getirmek ya da almak?
|
Radikal bir şekilde sigara karşıtı olanlara sesleniyorum
|
sözlük açtım beklerim
|
kendi konuma giremiyorum?
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 417
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.458 (Bu ay: 391)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 354 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic