Pasaport Kaydı Hakkında Bilgi.
Merhabalar,
Yurtdışından MI 13 Pro aldım. Pasaport kaydı için 1 sim kartta 4 ay diğer sim kartta 4 ay 8 ay bekleyebileceğim bilgisini aldım. Hatta bazı bilgi verenler yıl döndüğünde ilk sim ile bir 4 ay daha kazanıldığından bahsetti. Şu an neden işletmediğimi söyleyecek olursam hem belki bu saçma işlem bedelinin ileride daha düşeceğini veya farklı bir imei yazma işlemi çıkabileceğini düşündüğüm için. Diğer sorum da pasaportla giriş çıkış sonrası ne kadar süre bu pasaportuma telefonu işletebilirim?
Teşekkürler.
Kare Akıllı Saat Tavsiyesi
Arkadaşlar merhabalar. 3 seneden uzun süredir kullandığım akıllı saatim arızalandı ve pek tamir olacak gibi değil. Çünkü tamir edecek servis bulamadım. İşin özüne gelecek olursak; kare şeklinde olan, nabız, kandaki oksijeni, stres seviyesini, uyku takibini yapacak, tercihen saat üzerinden görüşme yapabileceğim bir saat arıyorum. Xiaomi ekosisteminden olması öncelikli tercihim ancak kesin öyle olacak diye bir kaygım yok. Bu özelliklerde 2500 tl yi geçmeyecek tavsiyelerinizi almak isterim.
Teşekkürler.
Amazfit Stratos Pace 2 Tamir.
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi bu modellerde kronik şarj pininde sorun oluyor. Zamanla saatin içinde pinlerin bağlı olduğu yer kopuyor ve şarj olmamaya başlıyor. Şu anda 3 seneden fazla kullandığım saatim bu durumda ve İstanbul'da tamirini yapacak bir yer bulamadım. İnternette servis verdiğini söyleyen hiç bir yer tamir yapmıyor. Ne kadar etmediğini düşünsem de 2300 tl lik bir saat ve çöpe atmak istemiyorum. Sizlerin bildiği akıllı saat tamiri yapan bir yer var mıdır?
Media Player'da görüntü sorunu.
Tazminatın ödeme şekli hakkında.
|
Quad Core M8 TV Box alınır mı?
|
U Watch U8 Akıllı Saat İncelemem
|
Bu parça neyin nesidir? Multi Fuse
|
Benq projeksiyonda sorun.
|
|
Meslek: Turizmci
Honda Civic HB 1.8 i-Vtec i-Shift
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.933
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 29.842 (Bu ay: 401)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 740 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası