Bilgisayarıma bilmediğim birşey bulaştı
Merhaba. Bilgisayaarımda bir sorun var.
şöyleki USB ile başka bir bilgisayardan bir dosya, uygulama yada herhangi birşey transfer etmek istediğimde bu sorun ile karşılaşıyorum.
temiz bilgisayardan USB ile aldığım dosya sorunlu bilgisayarıma taktığımda dosyanın uzantısı değişiyor ve kullanılmaz hale geliyor. Aynı fidye yazılımları gibi. Fakat emsisoft da bu tip uzantu bulamadım. Şu şekilde değiştiriyor. Örneğin bir xls dosyası yaşıyacaksınız. Uzantıyı *.xls' (tırnak gibi havada duran bir nokta ekliyor. kopyalayıp yapıştırınca işaret böyle görünüyor. Fakat dosya uzantısında uzantının sonunda havada duran bir nokta var).
AVG ve Kaspersk full paketleriyle taradım düzelmedi.
Yardımcı olabilirmisiniz.
Yer süzgecinden hava gelmesi
Merhaba. Forumda sorunumla ilgili en yakın yer burasıydı kusura bakmayın.
Şöyle bir sorunum var. Üst kattaki komşum sifonunu çektiğinde duştaki yer süzgecinden aşırı hava geliyor. Ama kokulu değil. Yer süzgeçleri Sukar 10*10 kuru zemin için(kapaklı olandan). aynı pimaşa bir banyo süzgeçi birde yer süzgecini bağlamışlar(aşağı kattan baktım. Alt kat otopark) iki süzgeç arası 50 cm anca. banyo süzgecinde sorun yok ama duş süzgeci çok rahatsız ediyor. sanki tesisatta bir sıkıntı olsa benim dairemden taşacak gibi.
Bu sorunu nasıl çözebiliriz yardımcı olurmusunuz.
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 54
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 576 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri