MAC MINI BOOT CAMP
Merhaba arkadaşlar, elimde 2018 model bir Mac Mini var, sistem özelliklerinin fotosunu atıyorum.
Arkadaşlar benim sorunum şu; Boot Camp ile Windows 10 kurmak istiyorum, 4 farklı iso dosyası denedikten sonra Microsoft'un kendi sitesinden son sürüm iso yu daha bugün indirdim, lakin yine aynı hatayı aldım, boot camp'ı sirayla kuruyorum, Windowsun kurulum ekranına kadar geliyorum, her şey normal bir şekilde ilerliyor ve en sonunda yükleme ekranı 100 de 100 oluyor daha sonra resimde göstereceğim hatayı alıyorum, tüm iso dosyalarında aynı hatayı aldım.
Bundan önce Macbook 2017 kullanıyordum, o laptopa sorunsuz bir şekilde Windowsu Boot Camp yardımıyla kurmuştum aradaki terk var o Catalina idi bu Big Sura yükseltilmiş
, bana yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, hayırlı akşamlar.
YENİ TOPLANMIŞ KASA MONİTÖRE GÖRÜNTÜ VERMİYOR
Arkadaşlar merhaba. Bir sene önce bir arkadaşım tarafından hediye edilen yeni toplanmış bir PC ye sahibim, pc yi henüz çalıştırmamıştım. Belliki montajı yapıldıktan sonrada kullanılmamış. Pc yi çalıştırdığımda ekrana görüntü vermemekte, anakartta bios pili aradım onuda bulamadım, hangi yolu izlemem gerekiyor şimdiden sağolun.
MacBook Pro 2017 Model Ekran Titreme Sorunu. Yardım!
|
Monitör Haric 12 Bin TL Render Kasası ACİL..
|
|
|
BİLGİSAYARIM AÇILMIYOR ACİL YARDIM!!!!!
|
BİLGİSAYARIM AÇILMIYOR ACİL YARDIM!!!!!
|
Yalnızlığına iyi bak kardeş, kaç kişinin emeği var orada. |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 82
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.640 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware