Dardanel Ton Konservesinden Bir Yumak Kıl Çıktı
Geçen hafta büyük bir zincir marketten 2’li paket olarak satın almıştım. Birisini yedim, herhangi bir sorun yoktu. Dün akşam 2. Konserveyi açtım. Bir iki lokma yedikten sonra bir tuhaflık hissettim. Çatalla içerisini karıştırdığımda maalesef böyle bir manzara ile karşılaştım. Bu ne olabilir? Elimle baya bir inceledim ve bildiğiniz kıl bu. Hatta çakmak tuttum yaktım birisini aynı saçınızı yaktığınızda gelen koku geliyor. Paket hala duruyor atmadım. Nasıl bir yol izleyebilirim bu rezillik karşısında?
C# Öğrenmek için MacBook alınır mı?
|
|
|
|
The Elder Scrolls Online'ı 3 yıl kadar önce falan almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam Tamriel Edition'du. O sıralar hiç oynamadım, bir ara arkadaşla beraber başladık 15-20 saat oynadıktan sonra rafa kaldırmıştık. Şimdi tekrar başlamaya karar verdik ve bütün genişleme paketlerini alıp öyle başlayalım dedik. Genişleme paketi olarak sadece Greymoor satışta gözüküyor. Elsweyr, Morrowind ve Summerset diye 3 tane daha paketi var sanırım. Oyunu bugün indiricem ama en son oynadığımda bazı şeyler için genişleme paketi almam gerektiğini söylemiști. Hangilerine sahibim yada değilim bilmiyorum. Oyunu indirdikten sonra şu an 62.37₺'ye satılan Greymoor paketini satın alsam eksiksiz olarak bütün genişleme paketlerime sahip olmuş olur muyum?
Not: Oyun hakkında neredeyse hiç bilgim yok, dediğim gibi 2-3 yıl önce sadece 15-20 saat oynamışlığım var sadece onu da unuttum tamamen.
Kontrolfreek Vortex İncelemesi
Dostlar uzun zamandır kullandığım Kontrolfreek Vortex modelini inceledim kendimce.
Kontrolfreek Vortex ne işe yarar?
PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch kontrolcüleri için üretilmiş analog yükselticidir. Kontrolcü üzerinde bulunan analoglara daha yüksek tutuş sağladığı için özellikle FPS oyunlarda daha hassas nişan almamıza olanak sağlar. Daha önce kontrolcü ile FPS oyun oynamamış kişiler için tabi ki mucizeler yaratmıyor ama kontrolcü mekaniklerine alışmış FPS oyunlarının performansına yüzde 25'den daha fazla performans ve hassas nişan alma yetisi kazandıracaktır. Malzeme kalitesi çok iyi, kaymaz malzemeden yapılmış ve parmaklarımızda terleme sorunu olmuyor. Sağ analog üzerine taktığımız Vortex sol tarafa göre daha uzun ve dışa doğru bombeli bir yapıya sahip. Sol tarafta bulunan Vortex biraz daha kısa ve içi doğru basık bir yapıya sahip. Bu sayede yönlendirme yaptığımız analogla hızlı hareketler yaptığımızda parmağımızı çok iyi kavrıyor.
Ürünü konsol üzerinde FPS oyunları çok fazla oynayan kişilere kesinlikle tavsiye ederim. Fakat eleştirilecek tek kısmı kesinlikle fiyatı. Yurtdıșı satış fiyatı yaklaşık 12$ olan Vortex, ülkemizde 200 lira civarında fiyatlara satılıyor malesef.
İnceleme Videosu:
Ryzen 9 3900x ile RTX 3080 kullanımı
|
|
27" üstü 1440P 165Hz GSync uyumlu monitör tavsiyesi
|
Meslek: Memur
İlgi Alanları: Bilgisayar, Konsol, Kitap
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 922
İkinci El Bölümü Mesajları: 63
Konularının görüntülenme sayısı: 38.708 (Bu ay: 491)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 160 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware