@SigortaTower arkadaş daha basit yolunu paylaştı tşkler
Selamlar,
adresinden daha seri tespit edebilirsiniz.
Uzun uzun yazmayacağım , vermiş olduğum gib adresinden ücretsiz araç kasko değeri öğrenebilirsiniz .
indirdiğiniz exel dosyasında CTRL A ve CTRL F yapıp exel içinde aramayı aktif edin daha sonra model ve yıl bilgisi uyuşana kadar aramayı sürdürün .
PTTcell Kolay Tarifeler
Önemli notlar
* internet bitince erişim duruyor (ses ve sms aşım ücreti uygulanır)
* whatsapp sınırsız yazışma var
* ilk 3 ay her ay 15gb sosyal medya olmak üzere toplamda 45gb hediye internet (Kolay 1gb hariç)
Nintendo Switch Brew
ilgilenen arkadaşlar varsa takip edebilir
9520 Şifre Sorunu
SIFRE yazıp 9520 ye mesaj gönderince "Degerli musterimiz, su anda isleminizi gerceklestiremiyoruz. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz B001" mesajı geliyor yani şifre vermiyordu illa gireceğim diyenler bimcell online işlemlerinden *952# ile şifre alıp erişim sağlayabilirler.
Turkcell Operatör İsmi Değiştirme
Huawei Google Kurma (01.05.2021)
Kabaca anlatacagim detaya inmiyecegim
Video linki birakacagim idteyen oradan izleyebilir
(İngilizce bilmenize gerek yoktur)
-sürüm düsürmelisiniz yoksa googlefier ise yaramaz
konu altinda downgrade icin frimwareleri link olarak ekledim (flash bellek ile dload klasoru olusturup yapabilirsiniz bilgisayara gerek kalmadan)
-googlefier kuruyorsunuz o sirayla hallediyor https://www.apkmirror.com/apk/bender_007/googlefier/googlefier-1-release/googlefier-1-android-apk-download//
İste bu kadar
Sertifika hatasi verirse ve bildirim fixlemek icin https://ictfix.net/google-for-huawei/ bu sayfadaki videoyu izleyin ve uygulayin
P40 lite frimware
P40 frimware
P40 pro frimware
https://mega.nz/file/ewkQlSzT#2g_g44eZeBJ8F0FNXULx2-aKpxuKf0w96IFDlwaSStg
Turktelekom Arada Gelen Kampanyalar
Kisiye ozelmi bilmiyorum ihtiyacım olmadigi icin kullanmadim
++
İptal edilmedigi surece her ay yenileniyormus
++
Sizede uyuyorsa kullanabilirsiniz
++++++++++
Degerli musterimiz, size ozel 5 TL'ye yurt icinde gecerli Super 10GB paketiyle mobil internet keyfine avantajli devam etmek icin hemen EVET yazip 1418'e gonderebilirsiniz. Paket iptal edilmedikce her fatura donemi yenilenir. Iptal edilirse, ilgili aya ait paket ucreti alinir.TT Mobil tanitim iptali icin SMS ile IPT --> 7672 B001 B001
İptali icin IPTAL SUPER 10GB --> 5555
++++++++++
Mobil internet keyfiniz icin kacirilmayacak firsat Turk Telekom'dan! Yurt icinde 3GB internet size ozel fiyatla ayda sadece 3TL! Hemen faydalanmak icin EVET yazip 1419'a gonderebilirsiniz. Paket iptal edilmedikce her fatura donemi yenilenir. Iptal edilirse,ilgili aya ait paket ucreti alinir.TT Mobil tanitim iptali icin SMS ile IPT --> 7672 B001 B001
İptali icin IPTAL SUPER 3GB --> 5555
Emekli 500 Tarifesi (500dk sınırsız internet)
|
XBOX DEV-MODE UCRETSİZ
|
Fifa 20 Xbox
|
Meslek: Mühendis
İlgi Alanları: Spor . XBOX . İnternet , Araba , Gezmek
Şavaşlar için paraları var ama fakirleri doyuramıyorlar... |
Şavaşlar için paraları var ama fakirleri doyuramıyorlar... |
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.829
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 69.367 (Bu ay: 1.102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.603 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar