Uzun araştırmalar sonucunda bilindik bir online mağazadan monitörü aldım kurdum çalıştırdım ve her panelde karşılaşabileceğimiz ölü piksel ile karşılaştım. Monitörü çok beğendiğim için iade etmek istemedim ama Casper değişim yapacak mıydı emin değildim. Çünkü hiç biryerde ölü piksel garantili yazmıyordu. Aldığım yere durumu ilettiğimde servis ile görüşmem gerektiğini söyledi. Servise mail attım ve çağrı merkezi (10 dk bekleme süresi) ile görüştüm. İki tafafta ürünü servise göndermem gerektiğini ve incelenmesi gerektiğini söyleyince kargo kodunu alarak ürünü servise gönderdim. Yaklaşık 1 hafta gibi bir sürede ürünün yenisi sıfır kapalı kutu şeklinde tekrar bana gönderildi. Açıkçası Müşteri Hizmetlerinin iletişimi ve sürecin bu şekilde hızlı ilerlemesi ile gayet memnun oldum.
Türk markası olması, monitörün kalitesi ve fiyatı, servisin iletişimi ile son derece memnun kaldığım için buraya konu açıyorum. Çünkü ölü piksel çıkarsa diye endişe eden yazan arkadaşlar vardı. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirler.
Meslek: öğretmen
İlgi Alanları: oyun, futbol, bilgi ve iletişim tekn, eğitim
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 679
İkinci El Bölümü Mesajları: 43
Konularının görüntülenme sayısı: 1.891 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 341 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun