nvidia app sürücü güncelleyemiyorum .
ekran kartımın sürücüsünü güncelleyeyim dedim güncelledim sürücü çakışması yaptı . 2-3 kere denedim düzelemedi format attım düzelmedi . ddu ile temiz kurulum yine olmadı . sadece driver yükledim yine olmadı . ekran kartım gtx 970 kart yüzünden mi anlamadım . bu sorunu yaşayan varmı ? pc de driver de yok realtek hd audio da yok .
ogame oynayan var mı ?
uzun aradan sonra zodiacta hesap açtım aktif oynayan varmı
INTEL VS AMD ( sistem önerisi )
am4 - ddr4 ilk çıktığından beri ortalama 4 yıl geçti ve sistem gelişimini tamamladı . AM4 soketlere son işlemci de çıktı ve ddr4 ve am4 soket tam gelişmişlik kıvamına gelerek ömrünü tamamladı . ben ilk ddr5 destekli am5 sistem toplayacaktım fakat oyunlar da ddr5 sistemlerde fps drop oluyormuş . ve ddr4 sistemli sistemlerde CL düşük olduğu için oyunlarda performans daha mı iyi ? ddr4 CL 16 dan başlar ... ddr5 CL 28 den başlar .. amd den bu şekil bir sistem topladım ... tam dolu sistem yapıp kasayı mühürlemek istiyorum .. ddr6 çıkana kadar ddr5 e geçilmez diye düşünüyorum . ddr4 ramler bile 4-5 yılda gelişimini tamamladı .
kasa ve kasa donaımları corsair icue serisi olacak .. ram i duruma göre corsair icue den alırım .. ekran kartını eklemedim o da opsiyonel ama 4080super serisi olacak gibi .
arkadaşlar selam .. bir süre önce kaslarımın eridğini fark ettim . herkes zayıflamışsın vücudun küçülmüş demeye başladı .. günde 4-5 bardak espresso içiyorum bunu bıraktım .. 2 aydır vücut geliştirmeye başladım .. şu an vücut hakkaten erimiş gibi kaslarımı eski haline nasıl geitrebiliirim ?
DOUBLE ROW
BICEPS CURL
LATERAL RAISE
SQUAT
LUNGE
UPRIGHT FRONTAL RASIS
FLOOR CHEST PRESS
DUMBELL SCULL CRUSHER
CRUNCH
ANKLE TAPS
şimdiki programım bu .. 2 aydır bu şekil devam ediyorum ama omuzları hala toprlayamadım .. omuzlar iyi zayıfladığı baş ve omuz simetrisi bozuldu .. bu durumu acil düzeltmem lazım ..
|
ssd rapid mode nasıl aktive edilir ?
|
hangi VR gözlük ? oculus quest - htc vive
|
1 milyon tl e ne iş kurarsınız ?
|
Gsync Ve Rtx Destekli Ekran Karı Tavsiyesi
|
windows masaüstü sağ tuş yavaşlıyor
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 490
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 39.477 (Bu ay: 747)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 279 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware