İlkokul çocuğuna hangi tablet alınmalı?
Yaşı henüz küçük olsa da malum artık dijital uygulamalar ve eğitimler ilkokuldan başlıyor. Hangi tablet işimizi görür sizce? Atıyorum ipad 9 mu alayım yoksa samsung tab a9 işimizi rahatça görür mü?
İlkokul öğrencisi için hangi tablet alınmalı?
Yaşı henüz küçük olsa da malum artık dijital uygulamalar ve eğitimler ilkokuldan başlıyor. Hangi tablet işimizi görür sizce? Atıyorum ipad 9 mu alayım yoksa samsung tab a9 işimizi rahatça görür mü?
Daha önceki alımlarımda mağazada eski telefonumdan aktararak yapıyordum ancak şu an yeni telefonu almadığım için yedeklemem gerekiyor. Cihaz İphone 13.
Fotoğrafları, videoları, telefon numaralarını, whatsapp yazışmalarını vs. nasıl yedekleyip telefon aldıktan sonra ona aktarabilirim?
Süperonline fiber'e geçmeli miyim?
Yıllardır kullandığım TTnet'in taahhütü bitmek üzere. Binamızda Süperonline'ın fiber altyapısı var sadece. TTnet aradı ve 190 liraya yenileyelim dedi (50 mb sınırsız yalın internet). O fiyata Süperonline'ın fiber interneti + tv plus hizmetini alabiliyorum. Bana bu mantıklı geldi ama daha önce Süperonline kullanmadığım için sizlere danışmak istedim. Ne yapmamı önerirsiniz?
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 115
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.685 (Bu ay: 40)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar