Turk.net fiberi taşıyamıyorum
Şöyle bir hata veriyor 2 ay önce VDSL den fibere geçtim diğer firmalarda bir sorun bulunmazken Turk.net de böyle hata alıyorum.
Turknete geçiş
Mevcut aboneliğiniz bakır altyapıda ancak adresinizde fiber altyapı da bulunuyor. Aboneliğinizi teknik sebeplerden dolayı ne yazık ki fiber altyapıya taşıyamıyoruz. Fiber altyapıda hizmet almak istiyorsanız “İnternetim ve telefonum yok” seçeneğini seçerek satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Eğer bize bu şekilde başvurunuzu yaparsanız, mevcut internet hizmetinizin iptalini kendiniz yapmalısınız. – Geçiş işlemi olmadığı için biz bu süreci üstlenemiyoruz.
Böyle bir hata veriyor turknete başvurduğumda ama Fibere geçiş tamamlandı fiber kullanılıyor şuan ..
Ne yapmam gerekiyor ?
Wifi kartını değiştirmek mümkün mü ?
tplink tx20e wifi adaptörü var pcie bu kartı ilerde wifi 7 vs değiştirmek mümkün mü üstündeki yongayı değiştirerek ?
iptv modem desteklemiyor deniyor.
Airties 5750 modemim var menulerde iptv menüsü var sorun yok ama telekomu arayınca modeminiz iptv desteklemiyor diye bilgi veriyolar .
Nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba ?
World of warcraft ping
zahmet olmazsa şu ip leri pinglermisiniz wow da vodafone net kaç ping veriyor acaba 200MB fiber bir tek vodafone net den alabiliyorum şuan . VDSL den geçsem mi geçmesem mi bilemedim.
185.60.112.157
Buda turknet ping değeri.
odaya digittürk bağlatmak istiyorum
Evin yıldızı paketini istiyorum maksattt odaya yayın götürmek . aylık 34 lira diyor. Benim almam gereken cihaz vs varmı binada digitürk merkezi sistemi var.
yada başka önerileriniz var mı ?
şimdidien teşekkürler.
Kablonet VDSL kullan var mı ?
VDSL kablonet ping değerleri nasıl kullanan arkadaşlar bir kaç test paylaşabilir mi ?
Turkneti bugun bağlattım asus dsl-n16 modem var ilk başta 90 MB ile bağlanırken update yapınca modemi 66 MB a düştü bir anda internet hızım.Müşteri hizmetleriyle görüştüm bana modemin oturması gerekiyor diye cevap verdi.
Turknet TTNET alyapısıyla fiber.
Turkcell Yüksek ms
Taşınmam dan dolayı telefondaki mobil internetti kullanıyorum . 40 ms ile oynadığım oyun 170 ms . Turkcell de bir sorun mu var yoksa normal mi ?
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.107
İkinci El Bölümü Mesajları: 251
Konularının görüntülenme sayısı: 47.895 (Bu ay: 717)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 364 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware