|
Işıklarda Saldırıya Maruz Kaldım
Merhabalar,
Bugün iş çıkışı klasik bir şekilde Magazamin önündeki ışıklarda eve gitmek için aracim ile yeşil ışığın yanmasını bekliyordum.
Işik süresi : tahminen 2.5 dakika kirmizi, 15 saniye yeşil ve trafiğin inanilmaz yoğun olduğu bir yer.
( İstanbul Güngören )
Herneyse, yeşil işik bana yanmasina rağmen 6 7 kişilik bir arkadaş grubu, yayalara kirmizi , bana yeşil yanmasina rağmen yola atlayip yaylanarak, umursamaz bir şekilde geçmeye başladılar. Önce kornaya bastim hiç iplemediler, ben de hafif gaz açtim hemen koşturdular. Trafik hafif tikaninca yanimda önce küfür ve hakaretler, sonra arabaya yumruk ve tekme sallamaya başladılar. Trafik acilinca da 2 tanesi kovalamaya başladi.
Yarin kamera kaydi ile karakola sikayetde bulunmayı düşünüyorum. Fikrinizi merak ettim.
"42 inch" Televizyon Tavsiyesi
|
Bu kasaya hangi ekran kartı?
Arkadaşlar merhaba,
Kisa bir sure önce taşındık, Ev - iş arasi git gel 10 KM,'den 32 KM'e çıktı.
Şuan kullandığımız araç 2017 otomatik Hyundai i20. Zaten anormal yakan bir araç ancak 3 4 senedir sadece ev-iş ve yilda 1 2 kere uzun yol yapmamizdan dolayi idare ediyorduk.
Fakat şuan da benzin masrafi bize fazla gelmeye başladi. Bu sebepten aracimizi satiliga cikarttik ve 300.000 TL'e kadar az yakan dizel otomatik düşünüyoruz. Mercedes A180 düşünüyorduk fakat parcalari pahali bir arac olmasi sebebi ile askiya aldik.
Sizlerin tavsiyelerini bekliyoruz, teşekkürler.
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.519
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 4.905 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.374 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol