Arkadaşlar merhaba, evde office uygulamaları ağırlıklı kullanacağım bir laptop almam lazım. Oyun kısmı çok önemli değil konsolum var onla oynuyorum zaten yaş olmuş 40 🙂 biraz uzun vadeli de kullanmak adına intel 12.-13. Nesil, minimum i5 işlemcili, minimum 16 gb ve ddr5 ram olan-ayrıca artırılabilir ilave boş slotu olan bir laptop almak istiyorum. Eğer mümkün olursa dahili ekran kartı xe ya da arc olabilir daha güzel olur ama koşul değil. Bu özellikle için 20-25 bin bandı yeterli olur siye düşünüyorum. Ne önerirsiniz? Örneğin şu ürün güzel gibi geldi bana, görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.
Lenovo Thinkbook 16 21KH001ETR I5-1335U 16GB 512GB SSD O/b Intel UHD 16" Dos Gri Notebook
Araç değişikliği-kia cerato seat leon
Arkadaşlar mrb,
2006 model 1.5 dizel kia cerato 210bin kmdeki 3,5 parça boyalı aracımı, üzerine 120bin TL verip, 2017 model dizel otomatik leon 138bin km style paket hatasız Boyasız tamamen yetkili servis bakımlı araçla takas etmeyi düşünüyorum, mantıklı mı sizce görüşleriniz ne olur? Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba, birkaç konuya yazdım ama sanırım 2 kişi haricinde kimseden cevap alamadım, ben de konu açıp sormak istedim, evde çocuk odası kuzeyde kalıyor ve soğuk oluyor diğer odalara göre, yer Konya. Bununla birlikte odadaki cam 2,5*2 ölçüsünde ve odaya göre oldukça büyük kenarlarda biraz duvar kalıyor sadece. Bu sebeple buraya içten yalıtım da yapılsa camların büyüklüğü nedeniyle faydası olmaz, fayda sağlayacak tek şey panjur şeklinde öneriler aldım. Dıştan yalıtım zaten var 1 yıllık bina. Sizce faydası olur mu, farkedilir şekilde etki eder mi? 1900-2000 TL gibi fiyatlar aldım en uygun motorlu ve 43 mm. Yaptırmaya değer mi sizce? Teşekkürler
Alçı mı Medikal Atel mi?
Focus/Civic/i30/Ceed Araç Tercih Yardım
|
2013 2.0 cdti insignia edition elegance Hk.
|
Beyin Tümörü-Glioblastoma Multiforme-GBM
|
Genelkurmayın MSB 'ye Bağlanması
|
Leon FR satılıp ne alınır?
|
|
Meslek: Bankacılık
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.091
İkinci El Bölümü Mesajları: 84
Konularının görüntülenme sayısı: 62.623 (Bu ay: 2.444)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 349 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası