Merhaba arkadaşlar. Geçen sene Casper Nirvana g900 laptop aldım. Kulaklık boşta iken arada çıt çıt ses geliyor ve zamanlar arttı. Arkadaşların kulakları ile de denedim, hoparlör taktım aynı. Bluetooth kulaklıkta aynı ses gelmiyor. 2 kere bölge servise sonrasında 2 kere merkeze gönderdim ve düzeltilmedi. Üstelik son geldiğinde fanı bozup göndermişlerdi. turbo tuşuna bastığım halde çalışmıyor, çalışırken oyunun ortasında duruyor. Durduğunu duyayım diye kulaklık takamıyorum oynarken. Durduğunda bilgisayarı elime alıp hafiften sallayınca geri çalışıyor :D her durduğunda yerinden kaldırıp tekrar çalıştırıyorum. Hakem heyetine başvurdum, casper aradı gönderim değiştirelim dediler. Sözde değiştirdiler ama gelen bilgisayarda birebir aynı arızalar devam ediyor ve hard disk taramasında aylar öncesine ait dosyalarımı buldum. Arada bir arayıp şikayeti kaldırdınız mı diyip trip atıyorlar. Hakem heyetinde kazanacağım kesin ama bunlara hiç güvenim yok yine eskisini gönderirler mahkemeyle uğraştırırlar beni. Bir oyun bilgisayarında hem ses hem fan bozuk daha ne olsun. Teknik olarak veya casper ile ilgili başka neler yapabilirim? fan çok ciddi bişey farketmesem yakar bilgisayarı, çalışırken bile el değmeyecek durumda çalışıyor oyunda. Minimum zararla nasıl atlatabilirim bu süreci :(
Connectify Bağlantı sorunu
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 195 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar