Hiçbir Şekilde Tivibu Uydu Alıcısı Alamıyorum
Merhabalar,
Evimi taşıma esnasında uydu alıcım yere düşüp parçalandı ve bende o sinirle çöpe attım. Ancak uydunun içerisindeki kart elimde. Müşteri hizmetlerini arıyorum, her aradığımda farklı şeyler söyleniyor ve 2 aydır parasını ödememe rağmen yayın izleyemiyorum.
1.müşteri temsilcisi turk telekom bayilerine gidip uydu alıcısı alabilirsiniz diyor, bayilere gidiyorum size kesinlikle öyle bir şey yapamayız diyorlar.
2.müşteri temsilcisi evinize teknik ekip gelecek kaydınızı oluşturdum, yeni uydu verecekler diyor ama eve ne gelen giden ne de arayan soran var.
3.müşteri temsilcisi size kesinlikle yeni uydu alıcısı veremeyiz, aboneliğinizi iptal edip yeni abonelik oluşturmanız lazım diyor. Bu arada mevcutta süper pakete 26 lira veriyorum, 585 lira cayma bedeli alıp üstüne aynı paketi 39 liraya yapacaklarını söylüyorlar.
2-3 günde bir arayıp yalvarıyorum resmen her seferinde farklı cevaplar. Diyorum ne kadar uydu alıcısı gönderin bir tane bana faturama ekleyin, bedavadan bir şey de istemediğimi her konuşmamda söylüyorum ancak parasını vereceğim halde 2 aydır tivibu kullanamıyorum.
Daha önce böyle bir sorunla karşılıp çözen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Kardeşim bu sene İTÜ'de hazırlık eğitimi alacak. Normalde hazırlık eğitimi Maçka kampüsünde ancak kampüs içerisinde tadilatlar olduğu ve eğitimin Ayazağa kampüsünde verileceği konusunda bir söylenti var. Sabahtan beri İTÜ yabancı diller yüksekokuluna ulaşmaya çalışıyorum ancak telefonu açan hiç kimse yok. Normal öğrenci işlerini aradım, evet böyle bir bilgi var ama kesin bir karar bize ulaşmadı, yabancıdiller fakültesine sorun diyorlar.
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Win 8 format sonrası sistem açılmıyor acil yardım
|
|
Windows 8 İşletim Sistemim Bozuldu Yardımınız Gerekiyor SSLİ
|
KOMBİYE BİR ŞEYLER OLDU ACİL YARDIM SSLİ
|
|
öğrenci işi ucuzundan acil ütü lazım
|
|
arkadaşlar acil yardım bu televizyon nasıldır ? ( finlux)
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 134
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 63.417 (Bu ay: 389)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 78 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar