merhaba arkadaşlar, Python da küçük bi kodlama yaptım ama bi sorunum var
öncelikle programın yaptığı iş , Windows görev çubuğundaki açık olan oyuna (4 adet oyun sayfası açık olacak) 10 saniye arayla tıklayıp F1 tuşuna basıp diğer sekmeye tıklıyor F1 yapıp yine belirlediğim saniyede bekleyip diğer sekmeye geçiyor, bu işlem böyle tekrar ediyor.
sorun şu , başlata tıkladığımda dediğim işlemleri düzgün yapıyor ama durdurmak istediğimde form ekranı donuyor ve yanıt alınamadı hatası alıyorum, (dur butonunda sıkıntı yok , başlat demeden direk dur a tıklayınca form ekranı sorunsuz kapanıyor ama başlat dedikten birkaç saniye sonra form ekranı donuyor ve dur butonuna tıklayamıyorum, forma tıklayınca "yanıt vermiyor" hatası alıyorum, nerde yanlış yapıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Kod
Yığını:
import pyautogui
import time
import keyboard
import tkinter
import tkinter as tk #tkinter import et - pencere için
form=tk.Tk() #tk tanımlıyoruz
form.title("DENEME") #title oluşturuyoruz
form.geometry("250x200+500+200") #form pencere boyutu ve konumu
form.minsize(250,200) #form bu boyutdan fazla küçülmesin
form.maxsize(250,200) #form bu boyuttan fazla büyümesin
form.resizable(False,False) #form ne büyür ne küçülür
etiket=tkinter.Label(text="LABEL DENEME") #sayfaya yazı yazdık
etiket.pack() #yazının ekranda kalmasını sağladık
def dur():
exit()
def proje(): #proje adında bi fonksiyon tanımladık
while True:
time.sleep(1)
pyautogui.leftClick(158, 880) # birinci menüye tıkla
time.sleep(1) # 1 saniye bekle
keyboard.press('F1') # f1 e bas
time.sleep(10) # 10 saniye bekle
# İKİNCİ MENÜ
time.sleep(1)
pyautogui.leftClick(312, 880)
# ÜÇÜNCÜ MENÜ
time.sleep(1)
pyautogui.leftClick(458, 880)
# 4.MENÜ
time.sleep(1)
pyautogui.leftClick(604, 880)
time.sleep(120)
buton=tk.Button(form,text="BAŞLAT",command=proje) #butonun yazısını ve tıklanınca proje fonksiyonunun aktif olacağını belirttik
buton.pack()
buton=tk.Button(form,text="DUR",command=dur)
buton.pack()
form.mainloop() #formun ekranda kalması için
MERHABA ARKADAŞLAR OYUN İÇİN LAPTOP ALACAĞIM AMA Bİ FİKRİM YOK CRYSIS 3 OYUNUNU AÇABİLEN BİR LAPTOP YETERLİ BENİM İÇİN . ÖNERİLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM MARKA VE MODEL OLARAK ??.
Merhaba arkadaşlar.Bir ilçede bilgisayar teknik servis ile ilgili bir dükkan açmak istiyorum bu duruma çevremdeki arkadaşlardan olumlu bakan da var olumsuz bakan da.Amacım daha fazla fikir almak.Elimde olan imkanları yazıyorum buna göre ciddi durum değerlendirmesi yaparsanız sevinirim.Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
-Bilgisayar mezunuyum işyeri açma belgem var -Teknik servis tamir onarım da anlıyorum yapıyorum sıkıntı yok -Açacağım dükkanın çevresinde ve o bölgede bilgisayar teknik servis yapan yok bnm dükkanıma en yakın bilgisayarcı yaklaşık 2Km uzakta -İlk etapta teknik servis ve başlıca bilgisayar malzemeleri satmayı düşünüyorum (mause,klavye vb..) çünki çok çeşitli mal alacak fazla param yok :) -Dükkan kirası da Maximum 300 tl (bu ilk etapta 150,200 tl olabilir henüz kesinleşmedi)
Bu şartlarda dükkanı açmak için tahmini minimum ne kadar maliyet olur? Benim hesabıma göre 4 bin tl ye oluyor gb :)
merhaba arkadaşlar bi konu hakkında bilgi ve görüşlerinize ihtiyacım var
evdeki herzaman kullandığım modemim
AİRTİES RT205
karşı binadaki kuzenim kablosuz olarak İnternete bağlanıyordu hızı yavaş diye yeni modem olarak
TP-LINK TD-W8961ND 300Mbps
aldım kablosuz hızı 300 mbps gayet iyi dediler kurulumunu yaptım kendi bilgisayarım kablolu olarak bağlanıyor zaten evde tablet telefon da normal bağlanıyor herşey normal görülüyor fakat kuzenimin bilgisayar bağlanmıyor bağlantı yerinde ünlem işereti var bu airtiesden daha kötü bir performans gösteriyor bağlantı kopuyor ve bazende kablosuz ağı hiç görmüyor , acaba aldığım modem daha kötü bir model mi ? özel bir ayarmı istiyor eski modemde cam kenarındaydı şimdiki de cam kenarında aynı yerde hiçbir değişiklik yok herşey aynı yerde kuzenimin ağ apaptörü ile modem arasında duvar vs.. yok neden böyle bir sıkıntı çıkarıyor olabilir ????
resimdeki (resimdeki ayarlar temsili)görülen kablosuz ayarlarda özel olarak ayarlamam gereken bişey mi var acaba
İYİ GÜNLER SONY VAİO VPCEB4Z1 LAPTOP VİN7 32 BİT FORMAT ATTIM DRİVERLARI KENDİ SİTESİNDEN İNDİRİP KURDUM ATI EKRAN KARTI VS.. VS.. HERZAMAN OYNADIĞIM PES 2013 Ü KURDUM FAKAT OYUNDA KASMA MEYDANA GELDİ VE MAVİ EKRANA DÜŞTÜ BU DURUM MEDİA PLAYER DAN FİLM İZLEYİNDECE OLUYOR EKRAN RENGİ VS.. BOZULUYOR NE YAPABİLİRİM ?
MERHABA ARKADAŞLAR.DÜN BAHÇEDE UÇAMAYAN BİR KUŞ BULDUM TAHMİNİMCE ÇALI KUŞU AZINDA BİR ÇEKİRGE YEMEYE ÇALIŞIYORDU ACIKMIŞ BELLİ =) ALDIM HEMEN TEDAVİ ETTİRİRİM DİYE EVE GETİRDİM MUHABBET KUŞUMUN YANINA KOYDUM AMA RAHAT VERMEDİ HAYVANA ALDIM BAŞKA BOŞ BİR KAFESE KOYDUM . SORUN ŞU Kİ BULUNDUĞUM YERDEKİ VETERİNERLER KUŞLARA BAKMIYOR YAPACAK BİŞEY YOK DEYİP GEÇİŞTİRİYORLAR, KUŞ HER İKİ KANADINIDA HİÇ KULLANMIYOR KANATLAR NORMAL GÖRÜNÜYOR SARKMA DÜŞÜK DURMA GB BİR ŞEY DE YOK KIRIK OLABİLİR Mİ ? KAFESTE ARA SIRA SIÇRAMAYA ÇALIŞIRKEN YAN DÜŞÜYOR VE KALKMAYA ÇALIŞIRKEN DE HİÇ KANATLARINI OYNATMIYOR, VETERİNERDEN HAYIR YOK , BU KUŞU EVDE NASIL TEDAVİ EDEBİLİRİM YARDIM LÜTFEN????????
MERHABA ARKADAŞLAR MUHABBET KUŞU ALDIM AMA DALGINLIKLA SEÇTİĞİM KUŞUN ERKEK Mİ DİŞİMİ OLDUĞUNU SORMAYI UNUTTUM RESİMDEKİ KUŞ ERKEK Mİ DİŞİ Mİ BİLEN ANLAYAN VAR MI ?
MERHABA ARKADAŞLAR , 1993 MODEL SEAT IBİZA 1.3 CL ALMAK İSTİYORUM AMA ARABA HAKKINDA BİLGİM YOK YEDEK PARÇA SORUNU OLURMU ? KULLANIŞLIMI? GENEL OLARAK GÖRDÜM HOŞUMA GİTTİ KULANAN , DAHA ÖNCE KULLANMIŞ OLAN VAR MI YORUMLARINIZI ALABİLİRMİYİM ?
Aktiflik: Şu anda DH'de değil Son Giriş: 3 yıl önce Son Mesaj Zamanı: 3 yıl Mesaj Sayısı: 6 Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12 İkinci El Bölümü Mesajları: 0 Konularının görüntülenme sayısı: 2.333 (Bu ay: 24) Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0) En çok mesaj yazdığı forum bölümü:Hobi Forumları