Ronin: The Last Samurai
Ortamlarda "roguelike" tarzı bir oyun olarak geçen, tek bir kahramanla sırayla gelen düşmanları alt ederek bölüm sonu canavarına ulaşabildiğiniz ve sizi ciddi anlamda zorlayabilecek vurdulu kırdılı samurai kılıçlı bir oyun. Kahramanınız öldükten sonra o zaman kadar topladığınız tüm materyallerle birlikte lobiye geçiyorsunuz (tabi yeniden doğma hakkınız yoksa) Zamanlama, kaçınma ve düşmanların hareketlerini öğrenme gibi konularda ustalaştıkça oyun keyifli hale geliyor ancak yine belirteyim bir "beginner" olarak dahi oyun sizi ilk bölümlerden itibaren zorlamaya başlıyor bu yönüyle bana göre herkes için değil
Onmyoji: The Card Game
Onmyoji serisini bilen bilir, aynı kurguya/hikayeye dahil sıra tabanlı, moba ve chess türü oyunlar mevcut dün itibariyle de globale sundukları kart oyununu eklediler bu seriye. Biraz baktım grafik ve seslendirme konusunda yine tam puan alabilecek bir oyun, oyun stili oldukça farklı tipik bir yön görmedim, oyun oynanışı ilk defa kart oyunu oynayacaklar için biraz detaylı gelebilir (yetenekler, strateji, kart seçimler vs) bunlara ilave bir "yan oyun" oyun olduğunu sanmıyorum ciddi anlamda vaktinizi öldüren bir oyun olmuş belki kart oyunlarının geneli böyledir
Blossoms l Wong Kar-Wai (202?)
|
Film Repliklerinin Animasyon Hali
Virüslerin Yayılım Şekli Üzerine
|
Soul l Pete Docter, Kemp Powers (Pixar, 2020)
|
|
Extraordinary Ones (Netease - Anime Türü MOBA)
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.228
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 23.744 (Bu ay: 237)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16.378 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic