iPad 6 batarya önerisi
Deji alacaktım fakat iki ay demelerine rağmen hala yok. Başka önerebileceğiniz var mı?
iPad 6 pil önerisi
Pilinin ölü olduğunu bilerek ikinci el bir iPad 6 aldım. Bir süre şarjda kullanılıyordu fakat artık şarjda bile açılmıyor. Deji alıp telefoncuya taktırırım ya da telefoncu bulamazsam en kötü kendim takarım dedim ama Deji'nin stoğu kalmamış. Sorduğumda ise iki ay sonra stoğa girer dendi. Servisler 1500 lira istiyor. Bildiğiniz daha ucuz bir servis ya da kaliteli bir pil var mı?
Logitech K380 iPad'de Düzgün Çalışmıyor
6. nesil iPad'e bağlı ve yeni alınan Logitech K380 ara sıra düzgün çalışmıyor. Yazılan yazıları tablet algılamıyor fakat üstteki fonksiyon tuşlarının bu sırada çalıştığı oluyor. Durduk yere tekrar yazmaya başladığı oluyor. iPadOS 15.2.1 sürümü yüklü.
2K 27 inç Hangi Monitörü Almalıyım?
Bütçem dahilinde Viewsonic VA2715-2K-MHD ve AOC Q27B3MA modellerini buldum. Bu modellerin birbiri arasındaki artıları ve eksileri nelerdir? Bu modeller dışında ve belirttiğim bütçe (4500 TL) dahilinde 2K 27 inç monitör tavsiyelerinize de açığım.
Siparişi Teslim Alırken Ne Yapmalı?
Hepsiburada'dan orijinalliğinden emin olamadığım bir sipariş verdim. Nasıl bir yol izlersem orijinal çıkmaması durumunda iade konusunda sıkıntı yaşamam?
Polo'dan Egea'ya Geçmek?
|
Bilgisayar UMC404HD'yi görmüyor
|
Scarlett 2i2 Uzun Vadede Yeterli Olur Mu?
|
|
İncehesap'tan ya da Turuncumağaza'dan Mi Note 3 Almak
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 622
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 13.225 (Bu ay: 189)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 856 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware