hepsiburada satılan sahte/yanlış ürünler
kardeşim hepsiburada üstünden xiaomi piston fresh almış güzel kulaklıktı bana linkini attı aynısından almak istedim
2 farklı renk seçeneği vardı gümüş ve siyah aralarında da 25-30₺ gibi bi fiyat farkı var orda bi şüphelendim ama kardeşim aldığı yeri atmıştı satıcı da hepsiburada yazıyordu renk yüzünden bu kadar fark olması saçma gelse de aldım gümüş olanı
2-3 gün sonra geldi kulaklık buradaki linkten de görebileceğiniz gibi "link" ürünün ne fotolarla ne de açıklamayla alakası yok ve bununla alakalı bir çok yorum yapılmış
meğer renk seçerken satıcı değişiyomuş ve ben bunu fark etmedim kulaklık yorumlarına baktığımda özellikle 1 yıldızlılara herkes aynı ürünün fotoğrafını atmış ve benzer yorumu yapmış
kardeşimde olan kulaklıkla bana geleni karşılaştırmak mümkün bile değil kablosu 1 milyoncularda satılan çamaşır ipi gibi saçma sapan kalitesiz bir kablo ve ses kalitesi zaten yok
hepsiburada'ya şikayet etmek için "beni arayın" ya da "bana ulaşın" gibi bir yazıya tıkladım aradılar görüştüm çakma ürün sattıklarını söyledim yorumlara bakın dedim siparişin üstünden 13 gün geçmiş ve satıcı hala aynı sahte ürünü aynı sahte fotoğraflarla satmaya devam ediyo
dikkatsizlik ettim siz alırken dikkat edin
|
mac bootcamp windows touch pad çalışmıyor yardımm!!
|
resim dekini nerede bulabilirim
Wallpaper Arşivimi Sizle Paylaşıyorum
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.478
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.876 (Bu ay: 35)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 255 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap