Merhabalar. Bir parçası olmaktan gurur duyduğum kampüs kafası web uygulaması hakkında bilgi vermek istiyorum.
Öncelikle yaptığımız iş, bu ülkenin geleceği bireylere bir yol gösterme niteliği taşıdığı için yapmaktan ayrı bir keyif duyuyorum. Siz de benim gibi zamanında üniversiteye başlamadan önce kafanızda sorular vardı değil mi?
Acaba kampüs yaşamı nasıl, hocalar ilgili mi, ulaşımı nasıl ve gençlerimizin en çok merak ettiği konu sosyal yaşam nasıl gibi konularda kafamıza birçok soru takıldı. Biz bunları eğitime başlayarak birebir yaşadık ve çoğu zaman üzücü olsa da tekrar hazırlanmak için okulu bırakan arkadaşlarımız oldu.
Biz de bunun gibi durumların yaşanmasını en aza için her üniversitenin kendi öğrencilerinden birebir dinleme imkanı sağlamaya çalışıyoruz. Yaptığımız işten mutluyuz. Bunu bir sosyal sorumluluk olarak görüyoruz ve bu bilinçteyiz. Gönül isterdi ki daha fazla imkan sağlayabilelim.
Bu sosyal sorumluluk projesinde sen de sadece 1 dakikanı ayırarak binlerce genç kardeşimizin senin tecrübelerinden faydalanmasına destek olabilirsin!
kampuskafasi.com adresinde hızlı bir şekilde üye olup videonu paylaşabilirsin!
Nelerden bahsedebilirim dersen sana birkaç ipucu verelim; örneğin okuduğun okuldaki sosyal faaliyetlerden bahsedebilirsin, veya okuldaki eğitim kalitesini anlatabilirsin yapamam dersen eğer sadece okula ulaşımı bile anlatabilirsin. Unutma bu video birçok genç öğrencimize yardımcı olacak. Sadece 1 dakikada anlatabileceğinden hiç şüphemiz yok :) İyi forumlar
Üniversiteye başlayacaklara rehber
Merhabalar. Üniversiteye yeni başlayacak veya diğer üniversitelerdeki herhangi birşey hakkında fikir sahibi olmak isteyenler için hazırladığımız web uygulamamız yayına başladı. Amacımız insanların farklı kaynaklar yerine birebir istedikleri üniversitenin kendi öğrencilerinin ağzından bilgi sahibi olmaları. Bu platformda öğrencilerden herhangi bir ücret talep edilmemektedir.
site: youniversite - https://youniversite.com
Google Sitemi İndexlemiyor acillllll
|
|
|
WEB SİTE İSTEYENLER
|
Meslek: web tasarımcı
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 96
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.550 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu