Merhabalar, 1330 item level paladin oynuyorum ancak berserker yada shadowhunter a geçiş yapmak istiyorum. Bunun için yan karakter mi açmalıyım yoksa yeni bir hesaptan mı oynamaya devam etmek daha mantıklı olur sizce? Bildiğim kadarıyla yan karakter açınca tower vs vs yan karakter muamelesi gösteriyor bunun için fikrinizi almak istedim.
Hangi monitörü almalıyım?
Merhabalar arkadaşlar, monitörüm 8 yıllık olduğu için ve artık çok fazla sorun çıkarttığı için bir monitör almaya karar verdim. İki tane monitör arasında kaldım ancak pek karar veremedim. Sizce hangisini almam daha doğru olur. Rtx 2060 ekran kartım olduğu için ve oyunlarda 144 fps i geçtiğim için 144hz monitör bakıyorum ve bu fiyatlar aralığında bir monitör öneriniz varsa dinlemekten memnuniyet duyarım. Sizce hangi monitör daha iyidir ve hangisini almam daha mantıklı bir karar olur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Daha önce izlediğim bir programdı mesela her şeyi daha ucuza yapmayı gösteriyordu bir irlandalı ile amerikalıydı hayattan bilgiler veriyordu hatta bir bölümünde yatak satıcısından yüzde 50 daha ucuza yatak alıyordu bilen arkadaşlar programın adını söyleyebilirmi?
Diğer bölümünde bitkilere poşet geçirip ordan su elde ediyordu kaos halinde ne yapılması gerektiğini gösteriyordu bir bölümünde garson olarak çalışıp çalıştığı yerin cirosunu arttırıyordu adı bir türlü aklıma gelmiyor
Hangi chipset driver ını kurmalıyım?
|
|
Şu bilgisayarı tavsiye edermisiniz?
|
|
Rte nin para bastırması.
|
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 616
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.809 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 372 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO