SUPERONLİNE FİBER ALTYAPI ÇEKİMİ
Yeni bir siteye taşındım henüz Fiber altyapısı yok yani kutu vs yok binalar da fakat paralel sokaklarda ve yollar da Superonline rögar kapakları f/o yazılı kapaklardan var.Superonline btk üzerinden ulaştım,verilen cevapta 'yakında bölgenizde altyapımızı aktif edeceğiz'şeklinde dönüş yapıldı 1 ay geçti bekleme üzerine tekrar kayıt açtım bu sefer de 2024 yılında planan bir çalışmamız yok şeklinde dönüş yaptılar.Telekom gibi Ceo vs üzerinden superonline yetkililerine nasıl ulaşabilirim? Ankara da planlamadan sorumlu bir kişi var mı direk ulaşabileceğim?
Yeni eve altyapı çektirme
Merhaba,4 bloklu bir site'ye taşındım fakat henüz internet altyapısı yok.Sokak'ta Hem Telekom hem de superonline fiber logarları var ve çevre de altyapı aktif fakat site yeni oldugundan ve bir kısmı inşaat halinde oldugundan oturduğum kısım ve 3 blok bitik ama yavaş ve ilgisiz davranıyorlar.Btk aracılığıyla defalarca yazdım telekom tarih vermiyor ,twitter Ceo ya yazdım ve aradılar ama tarih yok magnet alabilirsiniz şeklinde oluyor.Geçenler de bina kapısına telekom İncesu müdürlünün satış müdürünün kartının oldugunu afişi asmışlar ,aradım telekomu ama o kişi de henüz ne zaman yapılır bilgi veremiyorum diyor.Superonline ise telekoma göre yeşil ışık yaktı ''Yakında bölgenizde altyapımızı aktif edeceğiz'' şeklinde cevaplar aldım ama henüz net tarih veremiyoruz diyorlar.Telekom ve superonline a özellikle superonline a bu altyapı konusunu nasıl hızlı halde yaptırabilirim?
comnet yıllık ödeme
FİBER HANGİ İSS?
Netspeed kullanıyorum 100 fiber,son zamanlar ip sorunu iyice ayyuka çıktı,200 ya da 250 poyraznet ve internetkutusu arasındayım.Hangisini tavsiye edersiniz altyapı Ftth
TÜRK TELEKOM FİBER MODEM
İki tane modemi var sanırım telekomun Zte h298a ve tplink c5v bu iki modemden hangisi sorunsuz ve kullanabilir?
Türk.net Telekom Altyaplı Fiber
Ftth Fiber 100 mbps interneti kullanıyorum,Altyapı çok yeni kablolu ya da kablosuz maksimum alabildiğim hız 94-95 mbps.Yaşadığım bu sorunu yaşayan var mı? Türk.net’teki bu sorunu kabul etmeyip,her şey normal size 102 mbps internet veriyoruz diyorlar? Bana göre ise hız kısıtlaması var.Direk gpon ve modemle de ölçtüm .Yaşanlara varsa buraya yazarlarsa fikir olur.
FİBER İNTERNET PİNG
telekom altyapısından Türknet fiber kullanıyorum Ping genelde 16-25 arası değişiyor,16’nın altına düştüğünü görmedim.Normal de 1-5 arasında olması gerekmiyor mu? Altyapı da yeni,ftth fiber.
Türknet halen geçiş olmadı
|
|
Altyapı sorunu
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 744
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 9.568 (Bu ay: 104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 257 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar