ya şu şarki ilk 93’de mi ne çıkmış abuk subuk bise. Sonra 2000’ler de lara diye bi hatun biseler yapmaya çalışmış o da fiyasko. Aha aradan 30 yıl geçmiş bu aleynoş aldı şarkıyı dipten çıkardı bilboardun tepesine inşaat çivisiyle çaktı geçti… neassı oluo abi nası nası?? Acur ılıcaklı’nın tek gerçek keşfi. Bedükliman da iyi grupmuş hea! Klarnetçileri hüsniye şenlendiriciyi döver.
biraz da şu üsttekilerden sipariş etse ya. forumca farklı bişeler görüp öğrensek biz de...
Bütün Tavuk aldım cart curt edio.
kızarmış piliç sevmezmiş efem. Hiç kızarmış piliç sevmeyen birini görmemiştim.
nese şunu tarkan gibi gömeyim de keyfim yerine gelsin.
4f3'den yönetime mesaj
siteyi canlandırmak için onca çabasına rağmen 1 ay banlanması üzerine 4f3 forum karşimiz kral fm stüdyolarına bağlanıp yukarıdaki şarkıyı yönetime gönderdi. tek istediğim harun abimle karlarda yuvarlanmaktı dedi.
4f3 ile beraber hastaneden bildiriyoruz.
Herkeşe selamlar.. çıkışı bulabilir isek geleceizz..
şimdi de yatacam. çok zevkli oyun ya. efsane taktikler kurup en zor zorluk seviyesinde hiç adam kaybetmeden ilerleyebiliyorum. grafikleri biraz eskimiş ama ai acayip akıllı. tam çevreliyorum adamları gidip yer değiştiriyorlar. ama bir şekilde üstesinden geliyoruz. adım joe hartsock ama kısaca red diyebilirsiniz...
maraz nik değiştirmiş
keşke nik deişeceğine kendini sınırsız çizdirseymiş.
anlayan bana da anlatsın...
zero geldi yargı dağıtıyor
olm adamı niye kızdırıyorsunuz? gene geldi zehir zemberek herkese sallıyor. diyom size o kadar çökmeyim bu adama alınıyor diye..
Memiktolarda tombiktoymuş
Hadiseyle, ezgi mola tv8’de her tarafkarini acmislar takiliolar. Oha dedim.
Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz. Bir millet irfan ordusuna sahip olmadıkça, muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuna bağlıdır. M. Kemal Atatürk |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.005
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 81.418 (Bu ay: 6.088)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.178 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic