Demet sağıroğlu’nun tatlılığa bakk..

parça efsane kadro zaten muazzam. Düşün abi yardımcı vokali demet sagiroglu yapio. Orgda direk iskender paydaş’ın kendi döktürüyor. Kralın kalitesinden bahsetmeye zaten gerek yok.
sadece 90s demet sagiroglu diyorum. ❤️❤️
bu foruma üye olmasaydım.. nataly portman ile..ç.
antinatalizm denen olgudan asla haberim olmazdı. bu forumdan başka yerde de duymadım bu muhabbeti.
Evlilik teklifi ve düğün organizasyonu konusu
bizim bi akraba vardı gitti roma'da evlenme teklif etti. sırf evlenme teklifi organizasyonu için roma gezisi ayarladı yani. düğünlerini boğazda tekne turu şeklinde içkili ve yemekli yaptılar... geçen sene boşandılar.
demem o ki bu düğündür, evlilik teklifidir böyle gösteriş olaylarına takılıp çok kasmayın, gaza gelmeyin. günün sonunda sizi sadece gerçek sevgi, saygı ve birliktelik birarada tutacaktır.
Abi sese bak seseeee. Kafaya kafaya gidiyor.

bu hatun hep yetenekliydi. Klibe bak kafada 2 bigudi maşası saçlar desen uhuyla kafaya yapıştırmış takılıyor ama gel de sesi kesss. sesiyle harikalar yaratiyor resmen ruhu titretiyor.
RDR2 Valentine kasabasını çizdim.
forumdaki kelebek üyeler
bir anda ortaya çıkıyorlar..
2-3 gün forumda aktif takıldıktan sonra profillerini silerek hakkın rahmetine kavuşuyorlar.
bir g.o alırım karşim için..
Teddy perma ban yemiş...
süresiz yollamışlar. neden acep var mı bilen?
Aleyna Tilki nasıl oluyor da her şarkıyı uçurabilio??
ya şu şarki ilk 93’de mi ne çıkmış abuk subuk bise. Sonra 2000’ler de lara diye bi hatun biseler yapmaya çalışmış o da fiyasko. Aha aradan 30 yıl geçmiş bu aleynoş aldı şarkıyı dipten çıkardı bilboardun tepesine inşaat çivisiyle çaktı geçti… neassı oluo abi nası nası?? Acur ılıcaklı’nın tek gerçek keşfi. Bedükliman da iyi grupmuş hea! Klarnetçileri hüsniye şenlendiriciyi döver.

![]() ![]() Süngülerle, silahlarla ve kanla kazandığımız askeri zaferlerden sonra, kültür, bilim, fen ve ekonomi alanlarında da zaferler kazanmaya devam edeceğiz. Bir millet irfan ordusuna sahip olmadıkça, muharebe meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuna bağlıdır. M. Kemal Atatürk |

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.205
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 86.441 (Bu ay: 2.903)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.272 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic