i3 10105F, H410M-B CPU Debug Led sorunu
Merhaba, i3 10105F işlemci ile H410M-B anakart sistemimin kurulumunu yeni yaptım. Geçtiğimiz haftalarda da benzer bir sistemim vardı, bu debug led hatası yüzünden tüm sistemi değiştirmek zorunda kaldım PSU hariç.
Bilgisayar açılıyor, fakat siyah ekran düşüyor hiçbir şekilde görüntü alamıyorum. CPU Debug LED yanıyor. İşlemci değişti, anakart, ram, kasa vs. herşey değişti sadece PSU aynı. PSU CPU pin girişinden şüpheleniyorum. Birde anakart bios güncellemesinden. Bu anakartın i3 10105F için bios güncellemesi şart mı? Hata PSU yerine bios olabilir mi?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Kaldırılabilir
Merhaba, elime B450 Aorus Pro anakartım bugün ulaştı. Kutu üzerinde Amd Ryzen 5000 Desktop Ready yazısı bulunmakta. Bu anakartı 5. nesil ile kullanmadan önce bios yüklemesi yapmama gerek olmadığına dair birkaç net olmayan kaynak gördüm. Bu konu hakkında bilgisi olup bana aktarabilecek birileri varsa sevinirim.
Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar, yakın zaman da yurt dışına çıkacağım. Gideceğim ülkede bilgisayar malzemeleri temini konusunda sorun yaşayacağımı düşünüyorum. Küçük ve ekonomi olarak çok dar bir ülkeye gideceğim. Masaüstü bilgisayarımı, klavye, mouse, mousepad, kulaklık ve monitör ekipmanlarımı en büyük valiz ile götürmeyi düşünüyorum. Giderken bir belge çıkartmamı listelememi söylediler. Eğer dönüş yaparsanız sorun olmamdan kendi ürünlerinizi geri getirebilirsiniz dediler. Ama şöyle bir sorun var, gittiğim ülkeye ürünleri sokmakta sorun yaşar mıyım? Bu kadar fazla kalemde ürünü en büyük valizde götürme konusunda herhangi bir sorun yaşar mıyım? Sadece kırılma vs. değil, ön görülmemiş evrak işleri vs. ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
silinebilir
Gerek kalmadı, silinebilir
100mbit diye 35mbit bağladılar, destek vermiyorlar
|
|
Telefon Sorunu, Çözüm Bulunamıyor
|
Sennheiser Kulaklık Sorunu
|
Sennheiser Kulaklık Sorunu
|
i5 6600K - GTX970 Performans Sorunu
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 618
İkinci El Bölümü Mesajları: 259
Konularının görüntülenme sayısı: 24.599 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 58 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket