merhaba arkadaşlar almanyada yasıyorum kredi kartıyla taksitle bilgisayar alacam hazır sistem alamıyorum fiyat fazla geldigi icin tek tek parcaları almayı denedim en pahalı olan ekran kartından basladım verdi başlıkta yazan ekran kartını sipariş geçtim geri kalan parçaları uyumlu olan parçaların önerilerini bekliyorum bu ekran kartına uygun işlemci ram psu vs. vs. toplayabilir misiniz sipariş geçeyim şimdi
merhaba arkadaslar sistem hakkında yorum yapar mısınız işlemci konusunda bilgim yok da iyi midir besler mi ekran kartını
3-4kya cs açacak laptop
3-4K ya fifa cs valorant PUBG falan açacak ikinci el laptop var mıdır arkadaslar ihtiyacım var
10kya laptop
Arkadaşlar 10kya oyun oynayabileceğim laptop almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum..
Arkadaşlar abiler ablalar öncelikle herkese selamlar.Bu sene sayısal 203bin sıralama yaptım bilgisayar mühendisliği istiyordum 150binden 230bine kadar yazdım ve gelmedi.1. Ek tercihlerde boşta kalan yerleri yazdım 280 puanım vardı ondan altındakileri yazdım 250ye kadar yine gelmedi.Bu sene bir ek tercih dha var başladı ve pazartesi gecesi bitiyor.Lisans bölümleri gelmediği için 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyup dgs ile 4e yükseltmeyi düşünüyorum.
Toplamda 3 kez sınava girdim yani 2 kere mezuna kaldım ve 1 sene daha kalmayı düşünmüyor / istemiyorum.3 kere girdiğim sınavda eski adıyla mat1 yeni adıyla tytnin matematiğinde sırasıyla 23d1y 24d1y 23d3y yaptım.Son 10 soruya süre sıkıntısından dolayı bakmadan fene geçtim.Yani matematiğim iyi.Fenim kötü oldugu icin böyleyim.Araştırmalarıma göre dgsnin matematiği tytninkinden daha basit oluyor sorularına da baktım biraz öyle gibi.Yani yapabileceğime inanıyorum.Şimdi sizlere sorularım şunlar:
1-Bu attığım üniversitelerden hangilerini yazmamalıyım?Hangilerini yazmalıyım fikirlerinizi istiyorum.
2-Olurda misal x üniversitesine gidersem devlet yurtlarında boş yerler var mı nerden ögrenebilirim bunun basvurusu var mı?Ek tercihten yerleşenler nerelerde kalıyorlar?Burs başvurusu var mı?
Abiler ablalar herkese merhaba bilgisayarı yeni acıyorum 5 10 dk google giriyorum valorantı güç modunda acınca kapanmıyor ama performans modunda acınca tık diye kapanıyor acılır acılmaz tınl diye ses geliyor.Isınma problemi oldugunu düsünmüyorum laptop altında fan var cihazın üstünü de buzlu suyla sogutuyorum.Neden kapanıyor olabilir?
ak-47 skin
Sa herkese iyi geceler öncelikle.Ak-47 Akuamarin intikam eskimiş 6 gün sonra banı biticek steam güncel fiyatı 164 lira 80 liraya bırakıyorum acil ihtiyacım oldugu icin yarına para lazım .
Ha illa olmaz 6 gün bekleyemem diyosanız akyi steamda satıp size bakiye olarak geçirtebilirim.122 civarı bişey geçicek size.
Güncel steam fiyatının %50sinden aşağıya bırakıyorum yarın acil 100 lira bulmam gerektiği için.Cebimde 20 nakit var.
Amd sorunu bıktım
Arkadaşlar 3 gündür bilgisayara 10 kez format attım bıktım artık w8.1 sürümü kullanıyordum bilgisayarı formatladıktan sonra radeonun sitesinden uygun olan ekran kartını indirmeye calısıyorum.Her defasında inerken bilgisayar donuyor ve kapanıyor.Kullandıgım isletim sisteminde sorun vardır dedim w10 formatı attım önce windows update ile her şeyi güncelledim radeonun driverı güncellenmemişti aygıt yöneticisnde temel bağdaştırıcı görüntü vs. yazıyordu sitesinden tekrar indirdim kurarken donuyor yine fare klavye her sey kilitleniyor güç düğmesinden kapatıp açmadan olmuyor.Ben napcam delirecem ya
EDİT:SORUNU EKRAN KARTINI FIRINLAYARAK ÇÖZMÜŞ BULUNMAKTAYIM.YARDIMCI OLMAYA CALISAN HERKESE COK TESEKKÜR EDİYORUM..
İninal yurt dışı para
Yurt dışında yaşayan arkadaşım ininalden bana 15 dolar gönderdiğini söyledi cuma günü.İninal tarafındna ona gün içinde paranın onaylanıp karşı tarafa aktarılacagı bilgisi verildi.Cumayı c.tesiyi pazarı geçtik para hala hesabıma gelmedi.Daha önce yurt dışından para aktarımı yapan oldu mu
Monitör dahil 8K ya güzel bir sistem
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 101
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 4.714 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu