Ryzen 2200g Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba..
Elimdeki sistemde ufak bir overclock denemesi yaptım,
Kingston Hyperx Predator 2x4gb ram'lerimi
3466mhz'e çıkarttım.
İşlemciyi ise 4.0ghz seviyesine getirdim.
Cinebench R20 testi görseldeki gibidir.
Bu sisteme 1080p'de kullanmak üzere darboğaz yaratmayacak azami ekran kartı önerilerinizi bekliyorum.
Oyuncu Laptop Tavsiyesi
İyi forumlar..
Bir yakınım oyun ve iş amaçlı laptop alacak iki marka arasında kaldım.
Temel farkları ram ve depolama geri kalan özellikler birbirine benzer, daha az para verip daha fazla donanım almak mı yoksa Asus markasına para ödemek mi mantıklı olur sizce?
Asus'ta ram mhz olarak belirtilmiş (3200mhz) Acer'da ise belirtilmemiş.
G4560/RX 470 4GB SİSTEME YÜKSELTME ÖNERİSİ
İyi forumlar dostlar.
Sistem bilgileri şu şekilde;
B250 anakart
Rx470 MSI gaming x 4gb ekran kartı
Pentium G4560 işlemci
8gb ddr4 2400mhz (1x8)
RX 470 ekran kartımın bios'unu RX 570 bios'u ile değiştirdim, oc ile biraz oynadım saat hızını 1331mhz'e, bellek hızını 1750mhz'e sabitledim, +%15 güç verdim, şu ana kadar stabilite konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.
Yükseltme noktasında ikilemde kaldım. Ya anakart, ram, işlemciyi satıp ryzen 2600(900tl), a320m(400tl), 8gb ddr4 3200mhz(400tl) satın alacağım.
Ya da hiç bunlar ile uğraşmadan i5 7600(1200tl) almayı düşünüyorum. Elimdeki parçalar 950tl ediyor ilk dediğimi yapar isem cebimden 750tl çıkmış olacak fakat satacağım için biraz geç olacak, ikinci dediğimi yapar isem 1200tl harcamış olacağım.
İntel'in tekli çekirdek performansı daha yüksek bu da çoğu oyun tekli çekirdek performansına baktığı için 1080p oyunculukta avantaj sağlıyor . Fakat ryzen daha ileriye dönük. Amacım 1080p oyun oynamak sizce hangisini yapmalıyım görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.
Not: Şuan elim biraz dar olduğu için 2x8e terfi edemiyorum ilk fırsatta yapacağım.
Samsung Galaxy S7 Ekran Kilidi Koyulmuyor
İkinci El-Sıfır Karışımı Oyun Odaklı Sistem
|
|
Root'u cihazdan komple temizlemek
|
Batarya satın alırken
|
Samsung Galaxy s5 sm-900h (3G) root hatası!
|
Odin dışında rom atma programı
|
ByKusadali |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 186
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.426 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware