Türktelekom geçiş ?
|
200 mbit üstü hangi firma ?
|
Vodafone Evde Fiber Upload Hızları ?
Turk.net müşteri hizmetleri var mı yok mu ?
|
Hat değerimi yorumlarmısınız ?
Arakadaşlar merhaba ;
Kaç gün oldu türktelekom yüzünden derslere giremiyorum.Türk telekom sürekli bina içerisinde kablolalama 'da sorun var diyor.Bu hat değerlerine göre 50 mbit almam gerekiyorken max 25 mbit alabilirsin diyor ama onada çıkmıyor.Hattı mı kısıtladılar ne yaptılar bilmiyorum.Sürekli diretiyorlar bina içinde sorun var diye.Bina içinde olamaz diyorum çünkü 2 kere geldiler 150 m ilerideki saha dolabından bir şeyler yaptı gelen arkadaş "sinyal zayıflaması" 8'lere düştü alabileceğim max hız 90 mbitlere çıkmıştı.Sonra ne olduysa 3,4 gün sonra yine aynı sinyal seviyesi yükseldi.
Şu işi bilen bir arkadaş yorumlarsa çok sevineceğim.
Türktelekom hat zayıflaması sorunu?
Evet beyler 2021 girmemizle birlikde pek çok firma AMD Ryzen 7 ve 9 5000 serili laptop çıkarmaya başladı.İlk atak Asus'dan geldi.12 Ocak 'da CES 2021 fuarında tanıtıldıkdan sonra fiyatı merak ediliyordu.Aşşağıya linkini ve resimini bırakıyorum.Hayırlı olsun...
ÇIKIŞ TARİHİ ERTELENDİ BİLİNMİYOR !
İNCELEME VİDEOSU GELDİ
Özellikler ;
NVIDIA GeForce RTX 3070 8GB GDDR6
5.Nesil AMD Ryzen 9 5900HX Processor (16M Cache, up to 4.5 GHz) İşlemci
300Hz 3ms 17.3” Full HD 1920x1080 IPS-Type Ekran
16GB DDR4 3200MHz RAM
1TB PCIe NVMe M.2 SSD
Ortalama Ağırlığı = 2.69 kg
ASUS ROG Strix G17 (AMD Ryzen 9 5900HX - RTX 3070)
Bu hak adalet mi allah aşkına birebir aynı laptop bir tanesi okyanus geçip geliyor ki 4,5 günde teslim sağlanıyor.Bir tanesi türkiyede satışda.Aradaki fiyat farkı azımsanacak gibi değil kim yiyor bu ekmeği allah aşkına ?
AMAZON USA FİYATI
MSI GE75 Raider
1868 Euro vergi + kargo dahil güncel kur ile = 16.967,79 TL
TÜRKİYE FİYATI (BİREBİR AYNI LAPTOP)
Bu fiyat farkı nedir aga yahu ? 8 Bin lira kar mı olur ? Kimse dur demeyecek mi bu duruma yahu ???
XBOX SERİES S VS X HANGİSİ?
|
|
Meslek: Sistem Destek Uzmanı
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.611
İkinci El Bölümü Mesajları: 199
Konularının görüntülenme sayısı: 69.264 (Bu ay: 773)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 405 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar