DVI No Signal ekranı gidip geliyor
PC upgrade etmek için yeni anakart CPU ram aldım ama çalıştırınca BIOS ekranı veya format USB takarsam format ekranı geldikten 4-5 saniye sonra DVI No Signal geliyor ve anakartta VGA ışığı yanıyor. (Bazen DRAM ışığı yanıyor)
5-10 saniye sonra bu ışık sönüyor tekrar ekran geliyor ve aynı döngü tekrar ediyor.
Aldığım anakartta sorun olma ihtimali var iade edebilirim, ekran kartında sorun olup olmadığını arkadaşın kartıyla test edicem ama farklı bir neden olabilir mi test edebileceğim diye size sormak istiyorum.
Mesela PSU yetersiz kalıyor olabilir mi? 500 watt bronze kullanıyorum ve 1 ram çıkartıp deneyince daha uzun süre DVI no signal gelmeden çalışıyor
Parçalar;
Ryzen 5 5600
2x16 GB 3200 MHz Ram
GTX 1070
msi b550m pro-vdh wifi
M2 SSD 1 TB
Kasada 4 intake 1 egzoz fan var LED'li ışıklı
Harici Ses Kartı Takınca PC Kapanıyor
Şu linkteki harici ses kartını bilgisayarıma taktığım zaman eğer ön taraftaki usb girişlerini kullanırsam taktığınız aygıt tanınmadı arızalı olabilir hatası veriyor. Eğer arka taraftaki USB girişlerine takarsam direk PC kapanıyor. Direk elektrik kesilmiş gibi kapanıyor. Bu kartı ilk gün 5 dakika falan kullandım. Sonraki gün böyle bir şey oldu. Bu ses kartı bozulduğu için mi olur yoksa anakart veya PSU ile alakalı olabilir mi? Başka hiçbir USB veya başka aygıt bilgisayarımın kapanmasına neden olmadı
|
|
Format Sonrası HDD görünmüyor
|
Dark N10 500W Yeterli Pin Yok
|
[ALINDI] Gtx 1070 Satan Stoğu Olan Yok mu ?
|
|
GTX 1070 İçin Hangi Marka Tercih Edilmeli?
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 110
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 4.402 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware