SURİYE AFGAN ve ÖZBEK...
40 Yaşında T.C'de doğmuş bir vatandaşım ( vatandaştım vatandaşmıyım ) Ülkemize tabiki turist gelecek gezecek döviz bırakacak bizler gidecez gezecez ve sonra herkes yurduna evine dönecek. turist geliyor yatına 2milyonluk yakıt alıyor biri geliyor 1milyona resturant'ta yemek yiyor çok güzel şeyler binlerce insan bu hizmetten ekmek yiyor ailesine bakıyor. Ama bir turist geliyorki cebinde kuruş yok abi ne iş olsa yaparım deyip 2bine iş başı yapıyor çalıştığı şirkette yatıp kalkıyor .bizim vatandaşımızda acil işe başlaması lazım sgk yaptırması lazım ve ailesine bakması lazım.
Dediğim gibi ben 40 yaşında bir vatandaşım istanbulda yaşıyorum bu yaşıma kadar daha polis merkezi hastane adliye yüzü görmedim ALLAH'ım göstermesinde hiç kimseye.
Ama olmuyor artık şikayet etsem faydası yok uyarsan bunlar adam keserler. üs komşu suriyeli alttaki suriyeli yan komşu suriyeli bunlar insan olabilirler ama ne yaparsanız yapın bunların kültürü bize uymuyor çok sesliler çok gürültücüler durdan anlamayan sustan anlamayan senesi dolmadan çocuk yapan bir millet bunlar... herşeyi eritip tüketen çekirge sürüsünden farksızlar artık.
Ne zaman gidecekler devletin çizdiği yol nasıl olacak bunlara yemin ediyorum çok huzursuzum. kendimi kapana sıkışmış fareler gibi görüyorum
Şuan mahalle muhtarım bana oy ver başa getir hepsini gönderim dese benim başımın tacıdır desem yeridir. ailece karar aldık bir artık oy felan kullanmayacaz ellerimizle rezil olmak istemiyoruz. bu işin artık 4 büyük parti ile çözüleceğide yok hiç birine inancım yok düşünün artık mahalle muhtarından medet bekliyorum kim gönderirse benim paşam odur. yeter artık bu ülke bir düzene girmeli kimse kimseyi kandırmasın artık.
Arkadaşlar sistem hakkında yardım.....
Cevap: ===> LG G2 TEKNİK KONU <===
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 823
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 6.881 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 348 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar